Gençlik sporda deprem!

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde iki şübe müdürü kızağa çekildi. Burhan Gül ve Akın Erim'e yönelik karar, tepki çekti.

Gençlik sporda deprem!

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde beklenmeyen değişim yaşandı. Şube Müdürleri Burhan Gül ve Akın Erim’in hiç bir gerekçe gösterilmeden pasif göreve çekilmeleri, spor camiasında şaşkınlık yarattı.

Uzun yıllardır görev yapan ve başarılı çalışmalara imza atan şube müdürleri Burhan Gül ile Akın Erim, Genel müdürlükten gelen bir yazıyla aktif görevlerinden alındı. Halk tabiriyle kızağa çekilen şube müdürlerine yönelik görev değişikliği Diyarbakır'daki spor camiasında şaşkınlık yarattı.

İKİ ŞÜBE MÜDÜRÜ

Görevlendirmenin Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir'den habersiz yapıldığı öğrenildi. Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Burhan Gül ile Spor Şube Müdür Vekili Akın Erim, daha önce yaptıkları çalışmalardan dolayı birçok kez ödül aldıkları biliniyor. İddiaya göre, AK Parti İl Teşkilatı, Milletvekilerinin de Genel müdürlüğünen deprem niteliğindeki değişiklikten habersez oldukları öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz