Gözler Amedspor'da

Ekonomik krizle boğuşan Amedspor, Ziraat Kupası'nda tur için bugün Balıkesirspor'la karşı karşıya geliyor. Karşılaşma saat 17.00'de başlayacak.

Gözler Amedspor'da

Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur eleme karşılaşması için, Diyarbakır'da spor severleri Diyarbekirspor'un Samsunspor karşısında aldığı galabiyetle tur atlamasının sevincini yaşarken, gözler Amedspor'un bugün deplasmanda Balıkesirspor'la yapacağı karşılaşmaya çevrildi.

BALIKESİRSPOR'LA KARŞILAŞACAK

YeşilKırmızılı ekip dün sabah uçakla İzmir'e buradan da, Balıkesir'e geçti. Son günlerde ciddi bir ekonomik kriz yaşayan Amedspor'un moralsizliği, sahaya yansıyıp yansımayacağı merak konusu olurken, sakat olan Ercan Çapar ve kırmızı kart cezalısı Muhammed Yılmaz'ın kadroda yer almayacak isimler arasında yer alıyor.

Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemi Kutluhan Bilgiç yönetecek. Maddi sorunları şimdilik bir kenara bırakıp kupa maçına odaklanan Amedspor,bugünkü maçtan sonra Balıkesir’den Uşak’a geçerek Pazar günü bu defa ligde Utaş Uşakspor’la karşılaşacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz