Göztepe-Şanlıurfaspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında Astor Enerji Şanlıurfaspor'u sahasında 3-0 yenen Göztepe'nin teknik direktörü Radomir Kokovic, galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu ve 9 maçın 6'sını gol yemeden tamamladıklarını söyledi.

Göztepe-Şanlıurfaspor maçının ardından

Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kokovic, taraftarın enerjisi ve desteğiyle çok daha güçlü bir takım olduklarını belirtti.

Maça istedikleri gibi baskıyla başladıklarını vurgulayan Kokovic, gol attıktan sonra defansif olarak istediklerini yansıtamadıklarını aktardı.

Devre arasında sistem olarak bazı değişiklikler yapıp reaksiyon gösterdiklerini ve ofansif olarak daha iyi olduklarını ifade eden Kokovic, "Maçın sonuna doğru ofansif geçişlerden çok mutlu değilim. Daha fazla gol bulabilirdik. Bu bizim antrenmanlarda üzerine çalışmamız gereken bir konu. Sakat oyuncularımızın çoğu takıma döndüler. Bütün oyuncularımız sağlıklı diyebilirim. Genel olarak istediğimiz takıma kavuştuk. Galibiyetten dolayı çok mutluyum. 9 maçın 6'sını gol yemeden tamamladık ve bu bizim devam ettirmek istediğimiz bir istikrar." diye konuştu.

İRFAN BUZ: "SKORA BAKILDIĞINDA MÜSABAKAYI YANSITMIYOR"

Astor Enerji Şanlıurfaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, Göztepe'yi galibiyetinden dolayı tebrik etti.

Golü erken yediklerini belirten Buz, "Taktik icabı Göztepe geriye yaslandı ve geçiş oyunlarını tercih ettiler. Biz burada eksiklerimizi gördük. Diouf gibi bir golcümüz olsa müsabakada her şey çok farklı olabilirdi. Çok basit bir 2. gol yedik ve sonrasında da 3. gol geldi. Skora bakıldığında müsabakayı yansıtmıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Spor Merkezi