Görüş Bildir

Göztepe'de Okan Buruk dönemi

PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe Spor Kulübü, teknik direktör Okan Buruk ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Göztepe'de Okan Buruk dönemi

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Okan Buruk, tesislerde düzenlenen törende, 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Okan Buruk'u futbol oynadığı dönemden beri yakından takip ettiklerini belirtti.

Buruk'un her zaman akıllarında olan bir hoca olduğunu aktaran Sepil, şu ifadelere yer verdi:

"Sezon bittikten sonra kendisiyle görüştük. O görüşmede Göztepe'nin geleceği ile ilgili çok ciddi bir fikir birlikteliğine sahip olduğumuzu gördüm. Ben Okan'ın futbolculuk kariyerini çok yakından takip etmiştim, 2 yıllık bir teknik direktörlük deneyimi mevcut, o süreci de yakından takip ettim. Hem Göztepe için hem de Okan hocamız için önemli bir şans bu anlaşma. Bizim için en önemli şey Göztepe'yi istemek, birinci koşullarımızdan biri bu. Okan hoca da çok istiyor bizimle çalışmayı, biz de kendisiyle çalışmayı çok istiyoruz. Bu birliktelikten başarı çıkarmak istiyoruz."

Okan Buruk ise, Göztepe'de bulunmanın mutluluğu ve heyecanını yaşadığını dile getirdi.

Kulüple hedeflerinin aynı doğrultuda olduğunu belirten Buruk, şunları kaydetti:

"Saha içinde agresif bir takım yaratmak istiyoruz. Heyecanımızı, Göztepe taraftarının ruhunu sahaya yansıtmak gerekiyor. Bu bağlamda elimizden gelenin en fazlasını yapacağız. Takımımızı en iyi yere getirmek için çok çalışacağız, bunun için söz verebilirim. Her şey kısa vadede olmuyor uzun vadede düşünmek gerekiyor. Biz de uzun vadede başkanımızın hedefleri doğrultusunda ilerleyeceğiz. Ben ekibimle beraber Göztepe taraftarına sahada her şeyini verecek, hedefleri olan, Göztepe'yi isteyen bir oyuncu topluluğu oluşturacağımızın sözünü veriyorum. Bu camiada teknik direktörlük görevini yapacak olmak bana gurur veriyor."

Buruk'un ekibinde İrfan Saraloğlu, Stjepan Tomas, Can Okuyucu ve Dursun Genç'in de yer alacağı ifade edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi