GSYD koşusunun kazananı "Hilvanlım"

Merkezi Diyarbakır'da bulunan Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) adına düzenlenen koşunun heyecanı yaşandı.

GSYD koşusunun kazananı


Diyarbakır Hipodromu'nda gerçekleşen geleneksel "Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) Kupası Koşusu" nu 2 numaralı "Hilvanlım"  isimli atın jokeyi Ali Şenbahar ile   kazandı. Kazanan  atın sahibine vekaleten Harun Barcın'a kupasını Çınar Kaymakamı  Muhammed Fatih Günlü taktim etti.
      

Diyarbakır- Mardin karayolu üzerinde yer alan Diyarbakır Hipodrom'unda bu kez farklı bir heyecan vardı.

Zevkli ve çekişmeli geçen koşuda Ali Şenbahar'ın jokeyliğini yaptığı "Hilvanlım " isimli at birinci oldu.
Yarışın ardından düzenlenen kupa törenine Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) Başkanı Mehmet Yılmaz Bay, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürü Serkan Bayhan ,Hipodrom Teknik Müdür Yardımcısı Mehmet Gültekin ve davetliler  katıldı.

KOŞUYA  İLG İBÜYÜK OLDU

4'üncüsü gerçekleşen  GSYD Kupası'na ilgi büyük oldu. Sosyal ve sportif alanda Diyarbakır'da ve çevre illerinde projelere imza atan Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) konferanslar, çalıştaylar, spor ve yardım  organizasyonları, çocuklara yönelik 5’te devre 10’da biter gibi dev organizasyonlara imza atmıştı. 2017’de Merkezi Diyarbakırda kurulan ve 11 ilde temsilciliği olan GSYD adına ger yıl aralık ayında Diyarbakır hipodromunda koşu düzenleniyor.

Haber: İsa İPEK 

Kaynak: Diyarbakır Söz