Görüş Bildir

Güneş’ten öğrencilerine uyarı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, günün ikinci idmanı ile çalışmalarını sürdürdü. Ülkesinden dönen Ricardo Quaresma da sabah idmanıyla birlikte siyah-beyazlı takımla ilk çalışmalarını gerçekleştirdi.

Güneş’ten öğrencilerine uyarı

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan akşam antrenmanı basına açık olarak gerçekleştirildi.

TOLGA'YA SERUM TAKILDI

İdmana üst solunum yolu enfeksiyonu olan kaleci Tolga Zengin katılmazken, siyah-beyazlı takımla yollarını ayırma aşamasına gelen Jose Sosa ise U21 takımıyla idmanlara çıkıyor. Sakatlığı geçen Kerim Frei'dan ise sevindirici haber geldi ve genç futbolcu akşam idmanında yer aldı. Sakatlığı düzelen Veli ise fizyoterapist eşliğinde özel çalışmalar yaptı.

Q7 SEZONU AÇTI

2016 Avrupa Şampiyonası'nda finalde kupayı kaldıran Portekiz'de milli futbolcu Ricardo Quaresma'nın da tatili sona erdi ve bugün ilk kez siyah-beyazlı takımın çalışmalarında yer aldı. Portekizli yeteneğin hayli hırslı olduğu gözlenirken, fiziksel olarak hazır olması dikkat çekti.

İDMANDAN NOTLAR

Beşiktaş kamp hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor. Genelde sabah idmanları basına kapalıyken, akşam idmanları basına açık olarak gerçekleştiriliyor. Bugün saat 18.00'de yapılan idman istasyon çalışmalarıyla koordineli olarak koşu çalışması ile başladı. Futbolcular kısa deparların olduğu istasyonlardan geçerek, yine deparlarla kısa koşular yaptılar.

SİYAH-BEYAZLI TAKIM İSTEKLİ

Antrenmanın ikinci bölümünde top çalışmasına geçen Şenol Güneş'in öğrencileri burada 5'li gruplar halinde değişim yaparak pas çalışmaları yaptı. Ardından 5'e 2 top çalışmalarına geçen siyah-beyazlılar, burada da farklı varyasyon deneyerek topu kaptıran her ikili futbolcu farklı gruba dahil oldu. Bu çalışma sırasında hangi gruba gideceğini şaşıran oyuncular komik görüntülere sahne oldu.

ŞENOL GÜNEŞ UYARILARDA BULUNDU

Beşiktaş idmanının son bölümünde ise ikiye bölünen sahada tek kale maç yapıldı. Siyah-beyazlı takım 4 gruba ayrıldı ve 4 farklı takım olarak mücadele etti. Hücum futbolcuları kaleye gol atma varyasyonları denerken, diğer grupta yer alan defans oyuncuları ise savunma varyasyonları deneyerek kalesini korudu. Bu idmanlar sırasında Teknik Direktör Şenol Güneş, oyunu sık sık durdurarak oyuncularına oyunun gidişatına göre 'nerelerde durmaları gerektiği ve pas tercihleri' hakkında bilgiler verdi.

Siyah-beyazlılar çalışmalarına yarın sabah gerçekleştireceği idmanla devam edecek. Ardından Beşiktaş, 18.00'da Beylerbeyi ile bir hazırlık maçı yapacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi