Hakem camiasi toplandı
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi (MHK) ve 8. Bölge Sorumlusu Nihat Mızrakın katılımıyla gerçekleşen toplantıya, hakemler ve gözlemciler katıldı.

Spor Merkezi Giriş: Güncelleme:
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi (MHK) ve 8. Bölge Sorumlusu Nihat Mızrak’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıya, hakemler ve gözlemciler katıldı. Büyük bir katılımla gerçekleşen toplantıda, Diyarbakır hakemlerin sorunları ve yapılacak çalışmalar dile getirildi.
YENİ SÜREÇ BİLGİLENDİRMESİ
Toplantıda söz alan MHK Üyesi Nihat Mızrak, yeni süreç hakkında bilgilendirmede bulundu. MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’nun selamlarını da bölge hakemlerine ve gözlemcilerine ileten Mızrak, hakem gelişimine yönelik değerlendirmede bulundu. Toplantının ardından fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.