Hamza Hoca ile 'Durmak yok, yola devam'

Sezonu çifte kupayla kapatan, 20. Şampiyonluğunu elde eden, 4 Yıldızlı Galatasaray’ın başarılı teknik patronu Hamza Hamzaoğlu’nun, bugün çiçeği burnunda Başkan Dursun Özbek ile bir araya geleceği öğrenildi. Başkan Hamza Hoca’yla 3 yıllık yeni sözleşme imzalayacak.

Hamza Hoca ile 'Durmak yok, yola devam'

Bu sezon çifte kupayı müzesine götürerek, 4 yıldızı takan Cimbom'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, sözleşmesini uzatıyor. İHA’nın haberine göre; daha önce Yarım sezon için anlaşılan tecrübeli teknik patronun bugün çiçeği burnunda başkanı Dursun Özbek ile bir araya gelerek 3 yıllık yeni sözleşmeye imza atması bekleniyor.

ZAM DA YAPILDI

Geçtiğimiz sezonunun 12. haftasından itibaren takımın başına geçen Hamzaoğlu ile Yarsuvat yönetimi, 6 aylık görev süresince 500 bin dolarlık ücrete anlaşmıştı. Tecrübeli hocanın, 3 yıllık imzalanacak zamlı kontrat ile birlikte senelik 1 milyon 500 bin dolar alacağı gelen bilgiler arasında.

5 İSİM GİDECEK

Bu arada Hamza Hamzaoğlu’nun, gelecek sezon kadro planlamasında 5 oyuncuya yer vermediği öğrenildi. Teknik Patron’un, kaleci Sinan Bolat’ın yanı sıra Aydın, Gökhan Zan, Eboue ve Pandev ile yolların ayrılması kesinleşti gibi. Yeni sözleşme imzaladıktan sonra bu isimleri yönetim kuruluna rapor halinde sunacak Hamza Hamzaoğlu.

Kaynak: Diyarbakır Söz