Hatalı goller yiyen kaleci kovuldu !

Diyarbekirspor, son haftalarda yediği hatalı gollerle takımın puan kaybetmesine neden olan kaleci Ahmet Üçgün’ü takımdan gönderdi. Taraftarların tepkisi üzerine tecrübeli file bekçinin sözleşmesi feshedildi.

Hatalı goller yiyen kaleci kovuldu !

3.Lig 3.Grup ekibi Diyarbekirspor, profesyonel futbol liglerinde örneğine az rastlanan bir olaya imza attı. Son haftalarda kaybettiği kritik puanlarla liderin 6 puan gerisine düşerek şampiyonluk yarışında ağır yara alan Yeşil-Kırmızılı kulüp, bu tablonun sorumlusu olarak gördüğü kaleci Ahmet Üçgün’ün sözleşmesini feshederek yollarını ayırdı. Taraftarların sosyal medyada çok sert tepki gösterdiği 27 yaşındaki kaleci bu gelişme üzerine  takımdan ayrıldı.

Sezon başında Sivas Belediyespor’dan transfer edilen Kahramanmaraş doğumlu Ahmet ile ilgili bu gelişme kulübün resmi sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.

Yeni Teknik Direktör Hala Yok

Ahmet’in yerine bu haftadan itibaren kaleye Mehmet Mert Pala’nın geçmesi bekleniyor.

Öte yandan Pazar günü saat 13.00’da Yeni Diyarbakır Stadı’nda Somaspor’la karşılaşacak olan Diyarbekirspor’da üç haftadır devam eden yeni teknik direktör arayışları henüz sonuçlandırılamadı.

Takım,Somaspor maçı hazırlıklarını alt yapı teknik heyetinin nezaretinde sürdürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz