Haydi Diyarbakır, Play-Off için stada

Hedef Play-Off,rakip Vanspor, parola mutlak galibiyet.

Haydi Diyarbakır, Play-Off için stada

Diyarbekirspor, yarın (Çarşamba) saat 14.00’da Yeni Diyarbakır Stadı’nda çok kritik bir mücadeleye çıkacak. Herkesi maça davet eden Yeşil-Kırmızılı kulüp,” El ele omuz omuza verirsek aşamayacağımız engel olmaz.” paylaşımıyla taraftarlara çağrıda bulundu.                                   

Play-Off Yolunda Çok Kritik

Yeni Diyarbakır Stadı yarın (Çarşamba)  zirve ve Play-Off yarışında son derece önem taşıyan bir karşılaşmaya ev sahipliği yapacak. 40 puan ve 1 maç eksikle 7.sırada bulunan Diyarbekirspor,56 puanla ikinci sırada yer alan Vanspor’la karşı karşıya gelecek.

Sezonun ikinci yarısında başarılı bir performans ortaya koyan Diyarbekirspor, güçlü rakibini yenerek Play-Off hedefi yolunda çok kritik bir engeli aşmak istiyor.

Saat 14.00’da başlayacak karşılaşmayı Aydın bölgesi hakemi Eren Özyemişcioğlu yönetecek.

Herkesi Maça Davet Ettiler

Tarihinde ilk kez 2.Lig’de Play-Off’a bu kadar yaklaşmış olan Diyarbekirspor, artık camianın ve şehrin desteğini arkasında görmek istiyor. Teknik heyet ve futbolcular zorlu maçta 3 puana şartlanırken,üst üste yapılan çağrılarla taraftarlar karşılaşmaya davet ediliyor. Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı Yeşil-Kırmızılı takım,”El ele omuz omuza verirsek aşamayacağımız engel olmaz. Play-Off hedefini yakalamak için herkesin desteğini yanımızda hissetmek istiyoruz. Vanspor maçını kazanmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Herkes ailesini alsın ,maça gelsin. Engelleri birlikte aşalım” mesajını verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz