Görüş Bildir

Hedef galibiyet!

Teknik Direktörü Metin Altınay “ Diyarbekirspor'un tek hedefi var, o da maçımızı kazanmaktır “ dedi.

Hedef galibiyet!

Deplasman galibiyetiyle kapatan buyük moral  kazanan Diyarbekirspor, kendi evinde ağırlayacağı Bergama Belediyespor’u en iyi şekilde karşılıyarak, evine eli boş göndererek, üç puanı hanesine yazan taraf olmak istiyor.

Teknik Direktör Metin Altınay, gelecek için umutlu ve iddialı konuştu. Her geçen maç takım oyununu biraz daha geliştirdiklerini belirten Altınay, "Adliyespor maçını iyi oynayarak kazandık. Maç içinde net pozisyonlar yakaladık. Bunları gole çevirmede daha dikkatli olmalıyız. Maç bizim kontrolümüzde geçti. Takım oyununu her geçen maç daha da geliştiriyoruz" diye konuştu.

İDMAN TAMAMLANIYOR

Altınay şöyle dedi; “ Diyarbekirspor olarak Cuma günü  öğleden sonra idmanlarımızı tamamlıyoruz. Hafta boyunca teknik taktik ile gol  çalıştık. Bunuda sahada en iyi şekilde gerçekleştirip, taraftarlarımızın önünde ard arda 3.çü maçımızsıda kazanacağımıza kesinlikle inanıyorum. Futbolcularımada güveniyorum. Diyarbekirspor olarak tüm rakiplerimizi aynı değerde tutuyoruz. Biz saha içerisinde 90 dakika maç boyunca sahadan galibiyetle ayrılan taraf olmak istiyoruz. Bunuda yapacak güce sahibiz. Tek düşüncemiz ve konumuz maçımızı kazanmak. Sahadan  3 puanı alan taraf olarak ayrılmaktır “ 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi