Hedef Kupa'da gruptan çıkmak

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda 23 Aralık Çarşamba günü Medipol Başakşehir'i konuk edecek Amed Sportif Faaliyetler'in teknik direktörü Sertaç Küçükbayrak, bu karşılaşmayı kazanıp gruptan çıkma şanslarını artırmayı istediklerini söyledi.

Hedef Kupa'da gruptan çıkmak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Aydınspor 1923'ü deplasmanda 3-1 yenerek ilk devreyi galibiyetle kapatan Diyarbakır temsilcisi, ara vermeden Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı.

Küçükbayrak, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde olduğu kadar Ziraat Türkiye Kupası'nda da iddialı olduklarını vurguladı.

BAŞAKŞEHRİ DEVİRMEK

Grubun ilk haftasında deplasmanda Bandırmaspor'u yendiklerini hatırlatan Küçükbayrak, "Ziraat Türkiye Kupası'nda Medipol Başakşehir maçını kazanıp gruptan çıkma şansımızı artırmak istiyoruz" dedi.

Küçükbayrak, daha önce sakatlıklar ve cezalı oyuncular nedeniyle birçok maça eksik çıktıklarını ifade etti. Medipol Başakşehir maçı öncesi takımda eksik oyuncu bulunmadığını dile getiren Küçükbayrak, "Uzun bir aradan sonra ilk kez bir maça tam kadro çıkacağız. Bizim için önemli bir avantaj olan bu durumu fırsata çevireceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Spor Merkezi