Görüş Bildir

Hentbol bölge şampiyonası start aldı

Hentbol yıldızlar il karması bölge şampiyonası gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğüne ait seyrantepe spor tesisleri 6000 kişilik kapalı spor salonunda start aldı.

Hentbol bölge şampiyonası start aldı

Hentbol yıldızlar il karması bölge şampiyonası 3 gün sürecek erkekler ve bayanlar kategorilerinde mücadele edilecek olan şampiyonaya erkekler de Siirt,D.Bakır,G.Antep, Van,Şırnak ve Adıyaman bayanlarda ise Mardin ve Van ilinden gelen hentbol takımları ter dökecek.

Hentbol yıldızlar il karması bölge şampiyonasında başarılı olan sporcular bölgemizi temsilen 4-10 temmuz tarihleri arasında Ankara ilinde yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katlıacaklardır.

UMUT’ BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Abdullatif UMUT Hentbol branşında ilk defa ilimizde Bölge şampiyonası düzenleniyor 6000 kişilik kapalı spor salonumuzun faaliyete girmesiyle sorunumuz kalmadı bu yıl Hentbol de atılım yapmıştık ilimizde 13 yıl aradan sonra hentbol de lig kurulmuştu şimdi de hentbol bölge şampiyonasının düzenliyoruz bundan böyle daha büyük organizasyonlarda düzenleyeceğiz diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi