Hep destek, tam destek

Çorum’dan sonra Kocaeli maçının da taraftar desteğiyle kazanılması Yeşil-Kırmızılı renklere gönül verenlerin takıma sahip çıktıkları zaman nelerin başarılabileceğini gösterdi.

Hep destek, tam destek

Çorum’dan sonra Kocaeli maçının da taraftar desteğiyle kazanılması Yeşil-Kırmızılı renklere gönül verenlerin takıma sahip çıktıkları zaman nelerin başarılabileceğini gösterdi. Tribünlere akın eden taraftarların iç sahada kalan 4 maçta da bunu yapması halinde takımın ligde kalmasının kolaylaşacağı konuşuluyor.

ESKİ GÜNLERE DÖNÜŞ SÜRÜYOR

Diyarbakırspor’da taraftarların son haftalarda tribünlere geri dönmesi camiada yüzleri güldürüyor. 2-0 kazanılan Çorumspor maçıyla uzun bir aradan sonra Atatürk Stadı’nı eski havasına döndüren taraftarların yarattığı bu atmosfer Kocaelispor karşısında da devam etti. Kapalı ve maraton tamamen dolarken, sadece kale arkaları boş kaldı. 15 bin seyirci kapasiteli statta yaklaşık 8-9 bin taraftar yer alırken, özellikle lise ve üniversite çağındaki genç grupların yaptığı yenilikçi tezahüratlar, aynı tempo ve ahengi tutturması büyük alkış aldı.

‘BU DESTEK LİGDE BIRAKIR’

Spor adamları, bu desteğin iç sahada kalan 4 maçta da artarak devam etmesi halinde takımın ligde kalmasının daha kolay olacağı görüşünde. Spor adamları,”Taraftar, Diyarbakırspor’un yok olmasını istemiyor. Diyarbakırspor’un halkın yüreğinde ayrı bir yeri var, bu asla söküp atılamaz. Yapılan tezahüratlardaki anlam ve coşku da bunu gösteriyor. Bundan sonra gelen rakipler son yıllardaki gibi rahat davranamayacak.” şeklinde görüş belirttiler.

TARAFTARA DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Diyarbakırspor yönetimi gösterilen ilgi ve destekten dolayı taraftarlara teşekkür ederken,Teknik Direktör Levent Numanoğlu,”Taraftarların desteği ve coşkusu muhteşemdi. Bu destekle inşallah ligde kalacağız.” dedi. Futbolcular da “Yoğun ilgi ve destekle daha iyi motive oluyoruz. Kazandığımız zaman galibiyeti paylaşınca çok daha mutlu oluyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Kaynak: Diyarbakır Söz