Her yere gidebilirsin, Diyarbakır'a gidemezsin

2.Lig ekibi Diyarbekirspor, Hatayspor'dan transfer etmek istediği Koray Yağcı'nın transferinin Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş tarafından engellendiğini açıkladı.

Her yere gidebilirsin, Diyarbakır'a gidemezsin

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş Hakkında futbolcu transferiyle ilgili şok iddialar ortaya atılıyor.

TRANSFERE BAŞKAN ENGELİ!

2.Lig ekibi Diyarbekirspor, Hatayspor'dan transfer etmek istediği Koray Yağcı'nın transferinin Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş tarafından engellendiğini açıkladı.

Her konuda anlaşmaya varlıkları Yağcı'nın transferi için Savaş'ın "Her yere gidebilir ama Diyarbakır'a gitmesine izin vermem " dediğini belirten Yeşil-Kırmızılı kulübün başkanı Serkan Genç "İnanıyoruz ki Hatay ve çevresinde yaşayan Doğu ve Güneydoğulu hemşehrilerimiz yerel seçimlerde Lüfü Savaş'a en güzel cevabı vereceklerdir.

Hemşerilerimizi sadece seçim zamanında oy deposu olarak hatırlayan bu anlayışınız ve zihniyetiniz bir kez daha ifşa olmuştur " ifadelerine yer verdi.

Diyarbekirspor'dan, Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş hakkında şok iddia ve açıklamalar.

Yeşil-Kırmızılı kulübün Hatayspor'dan transfer etmek istediği Koray Yağcı'nın transferinin Lütfü Savaş'ın engeline takıldığı ifade edildi.

Konuyla ilgili zehir zemberek açıklama yapan Diyarbekirspor Başkanı Serkan Genç, Lütfü Savaş'ın her konuda anlaşmaya varlıkları bu transfer için

"Her yere gidebilir ama Diyarbakır'a gitmesine izin vermem "

ifadelerini kullandığını dile getirerek bu tutumun akıllara ziyan bir durum olduğunu aktardı.

İŞTE DİYARBEKİRSPOR'UN OLAY AÇIKLAMALARI

"Kulübümüzün Hatayspor'dan transfer etmek istediği Koray Yağcı'nın transferi Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lüfü Savaş'ın akıllara ziyan tutumu nedeniyle gerçekleşmemiştir.

Daha acı ve düşündürücü olan Lüfü Savaş'ın şehrimiz hakkındaki akıl almaz sözleri ve temsil ettiği zihniyetin bir kez daha tezahür etmesidir.

Oyuncu ile her konuda anlaşmaya varmamıza ve oyuncu "ben Diyarbekirspor'da oynamak istiyorum" demesine rağmen Lüfü Savaş'ın  "oyuncumuz Diyarbakır dışında her takıma gidebilir. Diyarbakır'a gitmesine izin vermem " diyerek transfere engel olmasının takdirini değerli kamuoyuna ve aziz halkımıza bırakıyoruz.

Oyuncunun menajerine bu talihsiz sözleri sarf eden Lütfü Savaş, bu hasmane tutumunun nedenini kamuoyuyla paylaşmalı ve şehrimizden, bölge halkımızdan özür dilemelidir.

ORADA YAŞAYAN HEMŞEHRİLERİMİZİ SEÇİMDE TAVIR TAKINMAYA DAVET EDİYORUZ

Hatay merkezi ve bağlı ilçelerde yaşayan hemşehrilerimizin oylarıyla belediye başkanı olacaksın, sonra bilinçaltında şehrimize ve bölge halkımıza karşı taşıdığın sinsi niyeti kusacaksın.

Bu hssmane tutum Kürtleri sadece oy deposu olarak gören malum zihniyete asla güvenilmemesi gerektiğini ortaya koymak bakımından anlamlıdır.

İnanıyoruz ki Hatay ve çevresinde yaşayan Doğu ve Güneydoğulu hemşehrilerimiz yerel seçimlerde Lüfü Savaş ve temsil ettiği zihniyete en güzel cevabı vereceklerdir.

Sadece seçim zamanında oy deposu olarak hatırlayıp daha sonra faşizan bir tutum sergilediğiniz Doğu ve Güneydoğulu hemşehrilerimizi artık kandıramayacaksınız.

MASKENİZ ARTIK DÜŞMÜŞTÜR

Bunun bedelini seçimlerde hemşehrilerimiz size ödettireceklerdir. Bu vesileyle Hatay ve ilçelerinde yaşayan aziz hemşehrilerimizi Lütfü Savaş'a karşı tavır takınmaya davet ediyoruz."

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler