Hidayet Türkoğlu ve eşi Banu Türkoğlu'ndan kıtalar arası kampanya "Bir avuç mutluluk"

Doğduğu günden bu yana Epidermolysis Bullosa adında kalıtsal bir doku hastalığı ile mücadele veren Resul Çınar Ulaş'ın yaşam kalitesini arttırmak ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle yüzünü biraz olsun güldürebilmek için Hidayet Türkoğlu ve eşi Banu Türkoğlu "Bir Avuç Mutluluk" adında bir kampanya başlattı.

Hidayet Türkoğlu ve eşi Banu Türkoğlu'ndan kıtalar arası kampanya
Kampanyanın ilk ayağında Los Angeles Cravings Restaurant'ta düzenlenen yardım yemeğine Los Angeles Başkonsolosu Raife Gülru Gezer, ünlü basketbolcu Mehmet Okur ve eşi Yeliz Okur çocuklarıyla katıldı. Fadik Sevin Atasoy, Murat Han, Ömer Faruk Sorak, Durul ' Taylan Biraderler, Gülseven Yılmaz gibi isimler de yardım gecesinde Türkoğlu Ailesi'ni yalnız bırakmadı.

Düzenlenen yardım gecesinde gerçekleştirilen açık arttırmanın sunuculuğunu Fadik Sevin Atasoy üstlendi. Düzenlenen açık arttırma da Hidayet Türkoğlu'nun imzalı forma ve ayakkabısı 150 dolardan dan satışa açıldı ve 2500 dolara geceye katılan bir grup genç tarafından ortaklaşa alındı ve forma ile ayakkabıyı Resul'e göndereceklerini dile getiren gençlere Hido teşekkür etti.

Gece de düzenlenen açık arttırma da ayrıca THY bileti, çeşitli aksesuarlar ve katılımcıların bağışta bulunduğu pek çok ürünün satışından elde edilen tüm gelir Resul'e gönderildi. Ayrıca Banu Türkoğlu tarafından açılan www.gofundme.com/Resulicinelele hesabı aracılığıyla Resul'e destek olmak mümkün.

Hidayet Türkoğlu ve eşi Banu Türkoğlu, "Bu kadar dostumuz olduğunu bilmiyorduk. Bir telefonumuzla bizi yalnız bırakmayan bir sürü güzel insanla dünyanın bir ucundan diğer bir ucuna "Bir Avuç Mutluluk" göndermek istedik. Resul ve onun gibi tüm kardeşlerimizin , evlatlarımızın sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmelerini diliyoruz" dedi...

Kaynak: Diyarbakır Söz