Hokey'in Yüzü Hancepekspor!

Diyarbakır'da yıllarca çim hokeyine hizmet eden kişiler bir araya gelip, kendi kulüplerini kurdu. Çim hokeyinde yeni yüz olarak Hancepekspor oluyor.

Hokey'in Yüzü Hancepekspor!

Diyarbakır'da Çim hokeyinden söz edilince akla gelen isimler olarak anılan kişiler kendi kulüplerini kurdu.

Hancepekspor'un hocalığını uzun yıllar Diyarbakır'da hokey oynayan ve Antalya Polis Gücü ve Osmaniye Gençlikspor'da yer alan Emram Yaylık yaparken, Erkek takım sorumluluğunu Erhan Çavdar ve Çetin Özçoban, kız takımının sorumluluğunu da Helin Yalınkılıç ile Zayide Kara üstlendi.

Hancepekspor'un Antrenörü Emrah Yaylık, hedeflerin Çimhokeyinde kısa süre başarılar elde etmek olduğunu belirterek uzun vadede tesisleşme konusunda ciddi çalışmalar yapmayı planladıklarını söyledi.

HEDEF BAŞARILI OLMAK

Antremanlarını daha önce Vali Cemil Serhatlıspor kompleksinde yaptıklarını belirten Yaylık, tesisin bakıma alınmasının kendilerini saha konusunda endişelendirdiğini, ancak Gençlikspor İl Müdürlüğünün yardımlarına koşarak sorunu çözdüklerini kaydetti. Yaylık, Köşkler Mahallesinde ki ( Mardin Yolu) yeni yapılan sentetik çim sahanın kapılarını kendilerine açıldığını belirten Yaylık, "Tesis konusunda bizlere yardımcı olan Gençlikspor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Demir ve yardımcıları, Sayın Burhan Gül ve Sayın Akın Erim'e teşekkür ediyoruz. Zor günde imdadımıza yetiştiler. Bizi Destekleyenlerin emeklerini boşa olmadığını ispatlamak için eylül ayın da ki turnuvada şampiyon olup kupayı şehrimize getireceğiz?"

Kaynak: Spor Merkezi

Çok Okunan Haberler