Huzurlarınızda Büyükşehir

Gelecek hafta başlayacak lig maratonunda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Sarı-Kırmızılı takım,bugün Elazığ Belediyespor’la yapacağı dostluk maçıyla görücüye çıkacak. Seyrantepe’deki maçın başlama saati 16.30.

Huzurlarınızda Büyükşehir

KAYSERİ MAÇINA PROVA

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’taki mücadelesine 9 Eylül Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Kayseri Şekerspor maçıyla başlayacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, mutlak şampiyonluk hedeflediği lig maratonu öncesinde sporseverlerin huzuruna çıkacak.

Yeni yönetimi,yaptığı iki etaplı kamp çalışması ve gerçekleştirdiği transferlerle son 2 sezonda Play-Off’tan kaçırdığı 2.Lig’e doğrudan çıkmanın hesaplarını yapan Sarı-Kırmızılı takım, komşu kentin 3.Lig temsilcisi Elazığ Belediyespor’la dostluk amaçlı özel maç yapacak. Girişlerin ücretsiz olacağı maç saat 16.30’da Seyrantepe Spor Tesisleri’nde oynanırken, maçı Diyarbakır bölgesi hakemi Yusuf Yılmaz yönetecek.

İZİN BİTTİ, ÇALIŞMAYA DEVAM

Bu arada Kocaeli Kartepe’deki iki etaplı kamp döneminden sonra futbolculara verilen izinler sona ererken, takım 3 günlük aradan sonra idmanlara başladı.

Seyrantepe’deki Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor tesislerinde yapılan idmanın ilk bölümü düz koşu ile başladı.İdman, ısınma hareketleri ve kondisyon ağırlıklı çalışmayla devam etti. İdmanın, ikinci bölümünde 5'e 2 top kapma ve yan top çalışması yapan Sarı-Kırmızılılar daha sonra iki gruba ayrılıp yarı sahada pas çalışması ve dar alanda çift kale maç yaparak idmanı tamamladı. İdmanı Başkan Metin Kılavuz ve yöneticiler de izledi.

Öte yandan 9 Eylül Pazar günü Seyrantepe tesislerinde oynanacak karşılaşmanın başlama saati 16.00 olarak açıklandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz