İl Temsilciliğinde Seçim heyecanı

Diyarbakır’da İl Futbol Temsilciliğinde seçim için geri sayım başladı. İl Temsilcisi Mehmet Altındağ, bir kez daha temsilciliğe aday olurken, 30 Temmuz’da yapılacak olan kongreye tüm üyelerin katılması yönünde çağrıda bulundu.

İl Temsilciliğinde Seçim heyecanı

DİYARBAKIR(SÖZ)-Diyarbakır’daki amatör futbol takımları için büyük öneme sahip olan Futbol İl Temsilciliği seçimi için, heyecan dorukta. İl Temsilcisi Mehmet Altındağ güven tazelemeye hazırlanırken, 2021 -2022 futbol sezonunda müsabakalara katılan takımların oy kullanacağı seçime, tüm kulüplerin katılım göstermesi ister.

30 Temmuz 2022 cumartesi günü yapılacak olan Diyarbakır İl Futbol Temsilciliği seçimi, Büyükşehir Belediyesi’nin arkasında bulunan Aliemri Toplantı salonunda gerçekleştirilecek. Saat 14.00 ila 17.00 arasında yapılacak seçime tüm kulüplerin katılım göstermesi istendi. Bir kez daha güven tazelemek üzere Diyarbakır İl Temsilciliğine aday olan Mehmet Altındağ, yaptığı açıklamada, seçimin Diyarbakır’daki amatör futbol kulüpleri için büyük önem taşıdığını ifade ederek şöyle dedi;

“Seçimin şimdiden, Diyarbakırımıza ve kulüplerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Seçimde oy kullanacak takımlar, 2021-2022 futbol sezonunda müsabakalara katılmış olmaları gerekir. Müsabakalara katılmayan takımlar oy kullanamayacaklar. Mevzuat gereği bu. Müsabakalara katılan kulüplerimiz, karar defterlerine yönetim kurulu kararı alarak oy kullanmaya yetkili kıldıkları kişileri belirleyip, isimlerini yazdırmaları gerekir. Yönetim kurulunun karar fotokopisini de, beraberlerinde getirip, seçimde oy kullanmaları şart.”

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler