İlla ki galibiyet!

3. lig temsilcimiz Diyarbekirspor, bugün kendi sahasında Muğlaspor ile yapacağı karşılaşma için hedefini belirledi; "İlla ki galibiyet" olacak..

İlla ki galibiyet!

Geçtiğimiz hafta 12 Bingölspor deplasmanında aldığı 2-0'lık yenilgiyle ligdeki tırmanışında çelme alan Yeşil-Kırmızılı Diyarbekirspor, bugün, Muğlaspor'u evinde ağırlıyor.

Kar ve dondurucu soğuğa rağmen idmanlarını yoğunluk bir tempoyla sürdüren ve dün itibariyle kampa çekilen Diyarbekirspor'da moreller yüksek tutulurken, 12 Bingölspor yenilgisinin de unutulduğu ifade edildi. Bugünkü maçta hedef "İlla ki galibiyet" diyen futbolcu ve teknik heyet, Muğlaspor karşısında farklı bir oyun stiliyle sahaya çıkacaklar.

İLLA Kİ GALİBİYET

Teknik Dikektör Ahmet Duman, bu karşılaşmanın kendileri için büyük önem taşıdığını ve özellikle şampiyonluk maratonunda kendi sahalarında puan kaybetmemeleri gerektiğini ifade ederek şöyle dedi; "Geçen hafta hesapta olmayan bir yenilgi aldık. Büyük bir yara aldık ama lig devam ediyor. Puan kaybetme lüksümüz kalmadı. Kendi evimizdeki bu maçı mutlaka kazanmalıyız. Rakibimiz çıkışta ve Diyarbakır'a moralli geldiler. Zirve yarışındaki rakiplerimizin birbirleri ile karşılaşacağı bu haftada 3 puanımız alıp yarışta yeniden iddialı hale gelmek istiyoruz. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz" 

Kaynak: Diyarbakır Söz