İstikrarlı yükseliş

Son iki sezonu sıkıntılı geçiren Diyarbekirspor, bu sezon gerçekleştirdiği yeni yapılanma ve oluşturduğu güçlü kadro ile bambaşka bir görüntü çiziyor. İlk 4 maçta 10 puan toplayan Yeşil-Kırmızılı takım zirve yarışı konusunda her geçen hafta umut veren bir çizgide ilerliyor.

İstikrarlı yükseliş

Tek eksik şimdilik tribünlerin boş kalması. İlerleyen haftalarda başarılı sonuçlar devam ettikçe şehrin de takımla bütünleşmesi bekleniyor.

GEÇEN SEZONLARDAN DERS ÇIKARILDI

2.Lig’deki 3.sezonunu yaşayan Diyarbekirspor, önceki iki sezonu unutturan bir performans ortaya koyuyor. Son iki sezonda ligin alt sıralarında yer alan Yeşil-Kırmızılı takım bu sezon zirveyi zorluyor. Transfer döneminde daha önceki takımlarında başarılı olmuş isimlerden oluşan nokta takviyeler yapan Diyarbekirspor, bunu saha içerisindeki performansına yansıtıyor. Türkiye liglerinin en  deneyimli teknik adamlarından olan Kemal Kılıç’ı göreve getiren Diyarbekirspor, teknik heyet ve futbolcu kadrosunun bütünleşmesiyle de dikkat çekiyor.

TAKIM GELECEK İÇİN UMUT VERİYOR

İlk 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan toplayan Diyarbekirspor, attığı 6 gole karşılık kalesinde 2 gol gördü.

Takımın ortaya koyduğu performans ,maçları izlemeye gelen futbolseverlerden tam not alıyor. Spor adamlarına göre haftalar ilerledikçe takım daha iyi olacak. Skora etki eden isimlerin kadroda yer alması ve bunların maçlara damga vurması dikkat çekiyor.

Tek eksik taraftar desteğinin henüz tribünlere yansımamış olması. Başarılı sonuçlar geldikçe takıma olan ilginin artması bekleniyor.

Kaynak: Spor Merkezi