Görüş Bildir

Kadıköy'de şampiyonluk kutlaması yasak!

Fenerbahçe Yönetimi ve teknik heyet oyuncularını işte bu sözlerle motive ediyor...

Kadıköy'de şampiyonluk kutlaması yasak!

Fenerbahçe, pazar günü oynayacağı Trabzonspor maçı ile birlikte şampiyonluğa yelken açmak isterken, yönetim ve teknik kadro oyuncuları, final serisinin son maçında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda tur atmayı ve kupa kaldırmayı hedefleyen Galatasaray ile motive ediyor.

Sarı-lacivertli ekibin ligi şampiyon olarak kapatması için futbolcuların her zamankinden daha büyük çaba harcaması gerektiğini anlatan yönetim ve teknik heyet, son maçın önemini ısrarla vurgulayıp, ezeli rakiplerinin tur planlarının hayata geçmemesi için fedakarlık ve yüksek konsantrasyon istedi. Fenerbahçe, ligin büyük favorisi olarak gösterilen Galatasaray’ın bu hevesini engellemek ve final serisinde müthiş bir seri yakalamak için çaba harcayacak.

2006-2007’de Ali Sami Yen’e şampiyon apoleti ile çıkan ve tarihe su savaşları olarak geçen derbide rakibini yenen Fenerbahçe’nin bu şampiyonluk öyküsünün rövanşını almak ve Şükrü Saracoğlu’nda kupa kaldırmak amacında olan Galatasaray’ı yolundan çevirmek için tüm futolculara çağrı yapan Fenerbahçe Yönetimi, şampiyonluğun bu açıdan da önemli olduğunu duyurdu.

Sarı-lacivertli oyuncular da kendi aralarında yaptıkları toplantıda sezonu çifte kupa ile bitirmek için söz birliğini vardılar.

EMRE İYİLEŞTİ

Trabzonspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayan Fenerbahçe’de sakatların düzelmesi yüzleri güldürdü. Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı yapılan ilk idmanda Emre Belözoğlu’nun da takımla birlikte çalıştığı bildirildi.

Kayserispor karşısında forma giyen oyuncuların rejenerasyon çalışmasıyla idmanı tamamladığı, diğer futbolcuların ise ilk bölümde koşu ve ısınma hareketleri yaptığı kaydedildi. Üç grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yapan sarı-lacivertlilerin, 2 grup halinde gerçekleştirilen ayak tenisi maçlarının ardından, 4 minyatür kaleden oluşan maçlar oynadıkları ifade edildi.

Bu arada, sol üst adalesinde ağrılar bulunan Selçuk Şahin ile bir diğer sakat oyuncu Sezer Öztürk’ün bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı olarak antrenman yaptıkları açıklandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi