Kadın ve çocuklara özel

Diyarbakırspor-K.Maraş Belediyespor maçını sadece kadın ve çocuk izleyebilecek. Kayyum başkanı Nurettin Uğur,”Bacılarımız ve ablalarımızdan çocuklarını yanlarına alarak maça gelmelerini istiyoruz. Velisi olmayan çocuklar maça alınmayacak.” dedi.

Kadın ve çocuklara özel

GİRİŞLER ÜCRETSİZ OLACAK

Diyarbakırspor’un kendi sahasında oynadığı ve 1-0 yenildiği Elazığ Belediyespor maçındaki olaylardan dolayı aldığı 1 maçlık seyircisiz oynama cezasının uygulanacağı K.Maraş Belediyespor maçına alınacak kadın ve çocuklar için bilgilendirme yapıldı. Kayyum Başkanı Nurettin Uğur, TFF’nin seyircisiz oynama cezasının uygulandığı maçlara kadınlar ile 12 yaşındaki çocukların ücretsiz alınması uygulaması olduğuna dikkat çekerek,bu uygulamanın Pazar günü geçerli olacağını kaydetti. Uğur,”Maça alınacak kadın ve çocukların bilet giderleri TFF tarafından karşılanıyor. Kimlik ibraz eden kadınlar ile 12 yaşın altındaki çocuklar ücretsiz olarak tribünlere alınacak. Önemli bir ayrıntı var. Çocukların, kadın velileriyle gelmesi şart. Kadın ve çocuk taraftarlarımızdan bu önemli maça ilgi göstererek takımımıza coşkulu şekilde destek vermelerini bekliyoruz.” dedi.

‘KAOS OLMASAYDI ÜSTLERDE OLURDUK’

 

Uğur, yönetime talipli çıkması halinde devre arası gelmeden kongre kararı alacaklarını da söyledi. Transferi açabilecek bir yönetimin oluşması gerektiğini anlatan Uğur,takımın sezon başında kampa gitmemesi ve yaşanan kaos ortamının en az 16-17 puanın kaybedilmesine neden olduğunu söyledi. Uğur,”Diğer takımlar bizden çok iyi değil. Aradaki fark ;onlar kamp yapmış, maddi sorunları fazla yaşamamış ve kaos ortamına girmemiş, biz ise bunların en kötüsünü yaşamışız. Bunlar olmasaydı bu takımın şimdi en azından orta sıralarda olurdu. Bizim görevimiz belli. İyi bir yönetimin oluşabileceğini görürsek devre arasına kadar kongre kararı alırız. Transferi açabilecek bir yönetim gelmeyecekse kongre kararını almanın faydası olmaz. Devre arasında iyi kamp yaparak bu çocuklara para verebilirsek ligde kalacağımıza yürekten inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz