Kamp Programı Belli Oldu

Spor Toto 3. Lig’de 2015-2016 sezonu 23 Ağustos’ta başlayacak. Yeni Diyarbakırspor, iki etaplı çalışma programı ile sezona hazırlanacak.

Kamp Programı Belli Oldu

7 Temmuz’da Diyarbakır’da toplanacak olan yeşil-kırmızılı takım, kendi kentinde yaklaşık 10 günlük ön çalışma gerçekleştirecek. 19 Temmuz’da kent dışındaki bir kamp yerine giderek yaklaşık 1 aylık kamp gerçekleştirecek. Kampın süresi, fikstür çekiminde ilk maçın iç saha veya deplasmanda olması durumuna göre netlik kazanacak.

TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Teknik direktör Bülent Demirkıranlı ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Yeni Diyarbakırspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik heyet, kadroda görmek istediği oyuncularla ilgili liste çalışması yaparken, sözleşmesi sona eren, takımda kalması istenen ve gönderilmesi planlanan oyuncularla ilgili ön çalışmalar yapılıyor.

"KADROYU KORUYARAK TAKVİYE YAPACAĞIZ"

Yeşil-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezonki kadroda yer alan önemli oyuncuları tutarak, teknik heyetin uygun gördüğü takviyelerle güçlendirmenin planlandığı kaydedildi. Açıklamada, “İç ve dış transferle ilgili liste netleştikten sonra önümüzdeki günlerde İstanbul’da transfer masası oluşturarak, anlaşmaya varılan oyuncularla sözleşme imzalayacağız ve bunları kamuoyuna açıklayacağız” denildi.

Kaynak: Spor Merkezi