Kaptan Selçuk da evlenenler kervanına katıldı!

Galatasaray'ın kaptanı, yıldız futbolcu Selçuk İnan, Cemre Kardeş ile dünya evine girdi. Çırağan Sarayı'nda yapılan düğün töreninde, çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ kıydı. Düğüne birçok tanıdık sima katıldı. Selçuk İnanda evlenen futbolcular kervanına katıldı.

Kaptan Selçuk da evlenenler kervanına katıldı!

Selçuk İnan'ın bu mutlu gününe, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra spor, siyaset ve iş dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

AA'nın haberine göre; Törene katılan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, çifte mutluluklar dileyerek, "Allah mesut etsin. Özellikle futbolcuların iyi bir evlilikle çok daha mutlu, mesut ve performansı daha yüksek olacağı çok açık. Ümit ederim, güzel günler geçirirler" dedi.

"Selçuk benim sağ kolum"

Galatasaray Kulübü'nün eski başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, kendileri için çok özel bir gece olduğunu belirterek, "Selçuk İnan benim sağ kolum. Hep öyle oldu. Gece, gündüz konuşarak dördüncü yıldızı taktık. Hem şampiyon olduk hem dördüncü yıldızı taktık hem de kaptanımızı bu akşam mutlu bir günde yalnız bırakmıyoruz" diye konuştu.

Yaz aylarında neler yapacağıyla ilgili bir soru üzerine Albayrak, "Galatasaray'ın kamplarına yine gideceğim. Onlarla yine beraber olacağız. Hayat devam ediyor. Ben Galatasaraylıyım. Yönetimde olan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Her zaman çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Nikahı Göksel Gümüşdağ kıydı

Çiftin nikahını kıyan, aynı zamanda Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olan Göksel Gümüşdağ da Selçuk İnan ve Cemre Kardeş'e mutluluklar dilerken, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaklaşan olağan seçimli genel kuruluyla ilgili bir soru üzerine şunları kaydetti:

"Konuyla ilgili Kulüpler Birliği Vakfı olarak son toplantımızda gerekli açıklamayı yaptık. Dolayısıyla bununla ilgili ekleyeceğim başka bir şey yok."

Geceye kız arkadaşı Aslıhan Doğan ile katılan yıldız futbolcu Arda Turan ise Selçuk İnan ve Cemre Kardeş'e mutluluklar diledi.

Galatasaray’ın başarılı kaptanı Selçuk İnan dünya evine girdi. Düğüne spor, sanat ve iş dünyasından birçok ünlü katılırken, takım arkadaşları da kaptanı mutlu gününde yalnız bırakmadı.

KAYA: “ŞAMPİYONLUK VE DÜĞÜNÜ BERABER KUTLAYACAĞIZ”

Düğün öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray’ın yıldız ismi Semih Kaya çok mutlu olduklarını belirterek, “Mutluyuz kaptanımızın bu mutluluğunda onu yalnız bırakmadığımız için. Şampiyonluğu düğünle birlikte kutlayacağız. Çok anlamlı ve güzel bir gece olacak. Umarım ömür boyu mutlu olurlar” dedi.

EMRE ÇOLAK SERZENİŞTE BULUNDU

Galatasaray’ın geç yıldızı Emre Çolak ise, “İlk başta tatilimizi böldüğü için Selçuk ağabeye serzenişte bulunuyorum. Selçuk ve Burak ağabeyin evlenmesini istiyordum. Burak ağabeyi gördük. Selçuk ağabeyi de göreceğiz. Mutluluklar diliyorum onlara” ifadelerini kullandı.

ARDA DA DÜĞÜNDEYDİ!

Arda Turan da Selçuk İnan’a mutluluklar dileyerek, “Çok sevdiğim bir kardeşim. Ömür boyu mutlu olur inşallah. Mutlu günleri, şampiyonluktan sonra da evleniyor. Her şey yolunda. Mutluluklar” diye konuştu.

Kaynak: Spor Merkezi