Karabük ilki başarmak istiyor

Karabükspor teknik direktörü Bülent Korkmaz Fenerbahçe ile kupada oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Karabük ilki başarmak istiyor

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final müsabakasında Perşembe günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kardemir D.Ç Karabükspor, bu maçın hazırlıklarına başladı...

Kırmızı-mavili takım taktik ve top çalma yönünde ağırlıklı çalışma yaparak idmanını tamamladı.

Antrenman sonrasında basın mnesuplarının sorularını yanıtlayan Kardemir D.Ç Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, oyuncuların heyecanla bu maçı beklediğini belirterek, "Zor bir maç olacak ve hedefleri büyük olan bir takıma karşı oynayacağız" dedi.

Çamlık tesislerinde Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlayan kırmızı mavili ekipte sakatlıkları süren Tomiç, Şenol, Shelton, Erkan katılmazken, Kağan ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Bülent Korkmaz, bir ilki yaparak finale yükselen takım olmak istediklerini söyleyerek, "Bunu da yapabilecek güçteyiz. Oyuncularım heyecanla bu maçı bekliyor. Zor bir maç olacak ve hedefleri büyük olan bir takıma karşı oynayacağız. Ondan dolayı bizleri zor bir maç bekliyor. Ama bunun üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. İnşallah bu ilki gerçekleştiririz" diye konuştu.

Lig biteli iki hafta olduğunu ve resmi maç oynamadıklarını, Spor Toto kupasının ise kendileri açısında birer hazırlık maçı olduğunun da altını çizen Korkmaz, "Resmi maç oynamıyoruz ve bu bizim için dezavantaj olabilir. Hedefleri büyük olan bir takımda oynadım yıllarca. Hiçbir maçta bu maç hafif diye düşünmedik. Hedefi büyük olan takımların önünde hangi maç varsa o maçı almak ister. Fenerbahçe oyuncuları da bunu yaparak konsantre olacaklarını biliyoruz. Galatasaray maçı sonrası futbolcu ve hocalarının yaptığı açıklamada bu maçı düşündükleri belli. Hafife alacaklarını düşünmüyorum. Bizim için de öyle. Karabükspor olarak tarihinde bir ilki yapmak finale yükselir ve bunun bir parçası oluruz. Burada taraftarımızı, mavi ateş ve ateşin parçası olan kızların olmasını istiyoruz. Bizlere ayrılan bölümde takımlarını destek vermeleri lazım. Eğer finale çıkacaksak hep beraber bu şekilde düşünüp ve bu şekilde hareket etmemiz lazım" dedi.

Bülent Korkmaz, transfer çalışmaları konusunda bir soruya ise, yönetime gelecekler ve gidecekler konusunda bir rapor sunmadığını maçların bitmesinin ardından oturup değerlendirme ve yeni sezon planlaması yapacaklarını kaydetti.

Kaynak: Diyarbakır Söz