Karagümrük mesaisi!

Şampiyonluk mücadelesi veren Amed Sportif Faaliyetler’de Fatih Karagümrük maçı hazırlıkları aralıksız olarak devam ediyor.

Karagümrük mesaisi!

Talaytepe Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde teknik direktör Sertaç Küçükbayrak, futbolcularla toplantı yaptı. Futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, 3 grup halinde pas çalışması gerçekleştirdi.

Antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı. Fethiyespor galibiyetinden dolayı moralli olan futbolcuların, antrenman maçı sırasında hırsları dikkati çekti. Antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktörü Sertaç Küçükbayrak, hedeflerinin iç ve dış saha maçlarında puan kaybı yaşamamak olduğunu söyledi. Küçükbayrak, “Şuana kadar iyi gittik. Bir maç dışında kayıp yaşamadık. 9 maçta 5 galibiyet ve 3 beraberlik alarak, sadece bir kez mağlup olduk. Bu mağlubiyeti de hesapta olmayan bir yenilgi olarak görüyoruz” dedi.

Küçükbayrak, Fatih Karagümrük ile hafta sonunda yapacakları maçın çok önemli olduğunu ve bu müsabakayla çok iyi hazırlandıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz