Karatecılerden Demir’e ziyaret

Antalya’da düzenlenen Minik Yıldızlar Karate Türkiye Şampiyonası birincisi Sena Kızılaslan ve üçüncü Amine Akçakmak Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir’i ziyaret etti.

Karatecılerden Demir’e ziyaret

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binasında geçekleşen ziyarete, başarılı sporcunun antrenörleri ve Şube Müdürü Akın Erin de katıldı.

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Türkiye Şampiyonu olan Sena Kızılaslan’ın geleceği parlak bir sporcu olduğunu söyledi.

Genç ve yetenekli sporculara önem verdiklerini belirten Demir, şöyle dedi:

“Biz sporcuların iyi koşullarda spor yapmaları için her türlü olanağı sağlıyoruz. Bu anlamda üzerimize düşen görevleri fazlasıyla yerine getiriyoruz. Sena’da desteklediğimiz ve her zaman yanında olduğumuz bir sporcu. Antalya’da önemli bir başarıya imza attı. Diyarbakır’ı Zeynep Akçakmak ile birlikte 19-21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak balkan şampiyonasında temsil edecek. Şimdiden sporcularımıza başarılar diliyorum.”

Sena Kızılaslan da İstanbul’daki Balkan Şampiyonasında başarılı olmak için ellinden gelenin en iyisini yapacağını ifade etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz