Kardemir Karabükspor puan farkı kapatmak istiyor

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yılmaz Vural,Çaykur Rizespor'u yenmeleri halinde aralarındaki puan farkının 4'e ineceğini belirtti, "Kazandığımız takdirde bize çok şey getirecek bir maç oynayacağız"dedi.

Kardemir Karabükspor puan farkı kapatmak istiyor

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yılmaz Vural,Çaykur Rizespor'u yenmeleri halinde aralarındaki puan farkının 4'e ineceğini belirtti, "Kazandığımız takdirde bize çok şey getirecek bir maç oynayacağız"dedi.

KAMPA GİRDİ

Düşme potasından çıkmak için mücadele eden Kardemir Karabükspor, yarın sahasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde tamamlayarak kampa girdi.Yılmaz Vural gözetiminde yapılan son antrenmana sakatlıkları nedeniyle Emre Güngör ve Traore katılmadı.

"KARŞIMIZDA BİR DUVAR OLACAK"

Antrenmandan önce açıklamalarda bulunan YılmazVural, Çaykur Rizespor’u yendikleri takdirde aralarındaki puan farkının 4’e ineceğini hatırlattı. Rakiplerinin de 7 puan farkı korumak isteyeceğini vurgulayan YılmazVural, şöyle devam etti:

"Kaybetmedikleri takdirde kalan son 5 maçlarını daha rahat oynayacaklar. Bu yüzden açık bir futbol oynayacaklarını düşünmüyorum. Çünkü oyun tarzı olarak daböyle bir takım. Karşımızda bir duvar olacak. Dolayısıyla bunu çözmek çok kolay değil. (Gel üstüme) diyen bir takıma karşı da kontra atakta çok dikkatli olunması gerektiğini artık uçan kuşlar dahi biliyor. 2 takım da maçın öneminin farkında. Sahada kim düşündüklerini daha iyi uygulayabiliyorsa, biraz da futbol şansı yanındaysa maçı kazanıyor."

TARAFTARLARINDAN DESTEK İSTEDİ

Taraftarlarının stadı doldurarak takımlarına maç sonuna kadar destek vermelerini isteyen Yılmaz Vural, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kazanıldığında bize çok şey getirecek bir maç oynayacağız. Taraftarlarımız oyunun hiçbir bölümünde rakip seyirci gibi olmasınlar. İşler iyi gitmediğinde rakip takıma moral verecek şekilde davranılıyor. O yüzden de takımımız çok hırpalanıyor. Taktik olarak kapanan bir takımı çözmek çok kolay değil. Temposu düşük bir maç olur. Ancak golü bulursanız tempo yükselir. O yüzden sabırlı olsunlar. Taraftarlarımızın da oyun taktiğini bilmesi gerekir."

1 MAYIS'I KUTLADI

Yılmaz Vural, antrenmanın bitimindetaraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi,işçi baretini taktı.1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutlayan Vural, "Bizler de onlar gibi emekçiyiz. Futbolla ilgilenen kesim olarak hepimiz işçi çocuklarıyız. Bizim sınıfımızın oyunudur futbol. Dolayısıyla onları temsil ediyoruz. Takımımız Karabük Demir Çelik Fabrikaları himayesinde. İşçilerin bize katkısı çok büyük. Türkiye'nin tek işçi, emekçi takımı diyebilirim. Hepimizin bayramı kutlu olsun" dedi.

Kaynak: DHA