Görüş Bildir

Kartal, Moksova'da av peşinde

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve futbolculardan Andreas Beck, yarın Lokomotiv Moskova ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi H Grubu maçı öncesi Moskova'da bir basın toplantısı düzenledi.

Kartal, Moksova'da av peşinde

Grupta iddialı olan 3 takım bulunduğunu hatırlatan Güneş, yarınki maçı kazanarak avantajı tamamen kendilerine çevirmek istediklerini ifade etti. Lokomotiv Moskova maçının kendi güçlerini görme açısından bir test maçı olacağını da belirten tecrübeli teknik adam, kadroyu henüz belirlemediğini açıkladı.

Teknik direktör Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

''BURADAN KAZANARAK DÖNMEK İSTİYORUZ''

"Kura çekildiği zaman yarışın üç takım arasında olacağını düşünüyorduk. Şu anda Lokomotiv Moskova biraz daha avantajlı. Rakibimizle oynayacağımız iki maç çok önemli. Güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Tecrübeli oyunculara sahipler. Umarım yarın sıcak bir maç olur. Beklentimiz buradan kazanarak dönmek. ''

''GÜCÜMÜZÜ GÖRECEĞİMİZ BİR MAÇ OLACAK''

''Olcay ve Motta dışında tüm oyuncularımız oynamaya hazır. Keyifli bir maç olmasını bekliyorum. Bu maç için bizim için aynı zamanda bir test maçı da olacak ve gücümüzü göreceğiz. İki takım da iyi oyunculara sahip. Oyuncularımın kendilerini göstermesini bekliyorum. İyi takımlar her yerde her ortamda kendi oyunlarını oynarlar. Her maçın kendi senaryosu vardır. Taktiğimiz değişebilir. Oyuncular varlarını yoklarını ortaya koymalı. Kimin oynadığı önemli değil. Her oyuncum takımın kazanması için gayret ediyor. Tek hedefimiz yarınki maç. Puan, moral ve güven olarak bu maça odaklandık. Kazanırsak öne geçeceğiz ve ibre bize dönecek."

ANDREAS BECK: "KAZANMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Takımın bir numaralı sağ beki Andreas Beck ise Rusya'ya kazanmak için geldiklerini belirtti ve şunları söyledi:

"Yarın zor ve önemli bir maça çıkacağız. Karşımızda güçlü bir takım var. Liglerinde ikinci sırada bulunuyorlar. İyi savunma yapan bir ekip. Grupta iki maçlarını da kazandılar ve böylelikle doğrudan rakibimiz oldular. Genelde maçlarda oyuna ağırlığımızı koyarız ama bu maçta farklı bir senaryo gelişebilir. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Rusya ligini takip ediyorum. Bu ligde bazı arkadaşlarım var. Güçlü bir takımımız var zor bir ligde mücadele ediyoruz. 15-20 derece sıcaklık farkı var. Bu duruma adapte olmaya çalışıyoruz. Yarın bir sorun olacağını sanmıyorum."

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi