Görüş Bildir

Kartal'ın ilk hazırlığı eşitlikle sonuçlandı

Yeni sezona Avusturya'daki hazırlıklarıyla devam eden siyah beyazlı ekip, ilk hazırlık maçını Suudi Arabistan temsilcilerinden Al Hilal ile yaptı.

Kartal'ın ilk hazırlığı eşitlikle sonuçlandı
SAALFELDEN - DHA 'lik beraberlikle sonuçlandı.

SİYAH BEYAZLILAR TEMPO YAKALAMAYA ÇALIŞIYOR

Teknik direktör Şenol Güneş karşılaşmaya Boyko - Beck - Marcelo - Milosevic - Tosic - Necip - Tolgay - Aras Özbiliz - Ömer - Kerim Frei - Cenk Tosun onbiri ile başladı.

10 numara pozisyonunda Aras Özbiliz'in oynadığı karşılaşmaya Beşiktaş oldukça hızlı başladı ve Cenk Tosun'un 2. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti.

İlk 20 dakikasının Siyah Beyazlıların baskısı ile geçildiği maç 20. dakikadan sonra orta saha mücadelesine döndü.

Devre 1-0 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile biterken 2. yarıya Al Hilal takımı daha iyi başladı ve 60. dakikada Yaser ile beraberliği yakaladı. Atılan karşılıklı gollerle karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Teknik direktör Şenol Güneş karşılaşmanın 2. yarısında Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Alexis'in yanı sıra Eslem, Muhammed Enes, Fatih Aksoy, Sezer Yıldırım ve Sedat Şahintürk'ü de oyuna aldı ve genç oyuncuları görme fırsatı yakaladı.

Orta sahada Tolgay ve Necip etkili bir oyun ortaya koyarken Şenol Güneş'in sağ tarafta görevlendirdiği Ömer Şişmanoğlu verimli olamadı.

Performansı merakla beklenen Aras Özbiliz ise oynadığı futbolla göz doldurdu.

TOLGAY ARSLAN HASTANEYE KALDIRILDI

Hazırlık maçının ilk yarısında sakatlanan Tolgay Arslan, devre arasında ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Sol el bileğinin üzerine düşen Tolgay'ın elinde kırık şüphesiyle hastaneye götürüldüğü ve kontrollerden sonra durumunun netleşeceği öğrenildi.

JOSE SOSA YİNE YOK

Avusturya kampında 3 gündür idmanlara çıkmayan Jose Sosa tam olarak iyileşmediği gerekçesiyle Al Hilal maçının kadrosuna da alınmadı.

8 Temmuz'da İstanbul'da başlayan çalışmaların ilk 6 gününe gitmek istediğini söyleyerek çıkmayan Jose Sosa, Avusturya kampında da hasta ve sakat olduğunu söyleyerek idmanlara çıkmıyor.

Takımın Avusturya'ya geldiği ilk gün bağırsak enfeksiyonu geçirdiği söylenen Sosa'nın bu kez de ayağında problem olduğu ve güçlendirme çalışmaları yaptığı bilgisi paylaşıldı.

Jose Sosa'nın yanı sıra hazır olamadıkları gerekçesiyle Gökhan Gönül - Tolga Zengin - Atiba - Rhodolfo ve Utku Yuvakuran da maç kadrosuna alınmadı.
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi