Kayapınar'a iyi haber

Yarın Erzurum’da dönüm maçına çıkacak olan Yeşil-Sarılı takımın rakibinde 4 önemli oyuncu cezalı.

Kayapınar'a iyi haber
Erzurum ekibinin deplasmanda oynadığı Bursa Nilüfer maçında çıkan olaylardan dolayı 2 maç ceza alması nedeniyle bu mücadele seyircisiz oynanacak.

RAKİPTE BÜYÜK ŞOK YAŞANIYOR Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a, Bursa’da oynadığı ve 3-1 kaybettiği geçen haftaki maçta çıkan olayların faturası ağır oldu.

PFDK, taraftarlarının neden olduğu olaylardan dolayı Mavi-Beyazlı kulübe 2 maçı sahasında seyircisiz oynama cezası verirken,bu maçta kırmızı kart gören Rasim Mutlu’ya 4 ve Murat Şahin’e de 1 maç ceza verdi. Aynı maçta sarı kart gören Halil İbrahim ve Cabir de cezalı duruma düştü. Antrenör Yusuf Aslan ise 1 maç ceza aldı. Erzurum B.B, bu nedenle yarın oynayacağı Kayapınar Belediyespor maçına hem seyircisinden hem de 11’de yer alan 4 oyuncusundan yoksun çıkacak.

KAYAPINAR DA EKSİK GİTTİ Ligde kalma yolunda olmak ya da olmamak maçına çıkacak olan Kayapınar Belediyespor, dün karayolu ile Erzurum’a gitti. Yeşil-Sarılı takımda kart cezalıları Samet ,Volkan ve Yalçın ile Siirtspor maçından sonra cama yumruk attığı için yaralanan Ramazan kadroya alınmadı. Siirtspor maçında kırmızı kart gören Yalçın’a PFDK tarafından 3 maç ceza verildi. Kurul, kural gereği maçta 5’ten fazla futbolcusu kart gördüğü için de Diyarbakır temsilcisine ayrıca 1.050 TL para cezası kesti.

Bu arada yarınki maçı mutlak süretle kazanmanın hesaplarını yapan Kayapınar Belediyespor’da kulaklar da Hatayspor-Ankara Demirspor ve Beylerbeyi-Tekirova Belediyespor maçlarından gelecek skorlarda olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz