Kayapınar'da Dersim harekatı

Kayapınar Belediyespor’da deplasmanda Dersimspor’la yapılacak haftanın en önemli 90 dakikası için 3 puan hesapları yapılıyor.

Kayapınar'da Dersim harekatı
Kulüp tarafından yapılan yazılı açıklamada, hafta sonu Pazar günü dış sahada ligin ilk yarısının son maçında karşılaşacakları Dersim Spor maçı hazırlıklarının devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “ Son iki haftada aldığı iki galibiyet takımda iyi bir hava yaratmıştır. Bu anlamda ligin ilk yarısının son maçında dış sahada karşılaşacağımız Dersim Spor maçı hazırlıkları bu moralle devam ediyor. Günde tek idmanla hazırlıklarını sürdüren takımda cezalı bir futbolcumuz dışında eksiklik yok. Tüm hesaplar ligin ilk yarasının son maçında galip gelme üzerine kurulmuştur “ denildi.

“TRANSFER YAPACAĞIZ” Ligin ikinci yarısı için takımın hazırlık kampı yaparak hazırlıkları sürdüreceği belirtilen açıklamada, teknik heyetin istediği takviyelerin de yapılacağı kaydedildi. Açıklamada,“ 10 günlük bir kamp programı planlanmıştır. İyi bir hazırlık devresi için takımın yapacağı on günlük kamp programının iyi bir şekilde geçirilmesi planlanmakta. Bu arada teknik ekibin hazırlayacağı rapor doğrultusunda takıma transfer yapılması düşünülmektedir. Bu anlamda yönetimin çalışmaları başlamıştır “ ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz