Görüş Bildir

Kayserispor, Ömer Bayram ile anlaştı

Kayserispor, Hollanda'nın NAC Breda takımında forma giyen gurbetçi futbolcu 21 yaşındaki Ömer Bayram ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Kayserispor, Ömer Bayram ile anlaştı

Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde, uzun zamandır transferi için uğraştıkları ve devre arasında da transfer etmek istedikleri Ömer'i takıma kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ömer'in Hollanda 1. Ligi'nde kendini ifade etmiş genç bir oyuncu olduğunu belirten Hurma, şöyle konuştu:

''Ömer, Türk milli takımlarında da oynuyor. Umuyorum ki Kayserispor formasıyla (A) Milli Takım'da da oynayacaktır. Kayserili olan oyuncumuz 38 numaralı formayı giyecek. Kendisine 38 numaralı formanın yedek kalamayacağını söyledik. O da bunun için söz verdi. Kayserispor için çok faydalı ve iyi bir transfer olmasını umuyoruz. Kendisinin çok başarılı olacağına inanıyorum. Her zaman oyuncumuzu destekleyeceğiz. Kendisine iyi gününde, kötü gününde katkı sağlayacağız. Diğer genç oyuncularımız gibi o da, buradan (A) Milli Takım'a gidecektir.''

Genç oyuncu Ömer Bayram da, transferinden dolayı Kulüp Başkanı Recep Mamur ve Genel Menajer Süleyman Hurma'ya teşekkür ederek, ailesinin önünde imza atmanın kendisi için çok gurur verici olduğunu dile getirdi.

Kayserispor'un genç oyunculara önem veren bir kulüp olduğunu kaydeden Ömer, ''Ümit Milli Takım'da oynuyorum. Hedefim Kayserispor'da çok önemli bir oyuncu olmak ve oradan da (A) Milli Takım'a geçmek. 38 numaralı formanın hakkını vermek için çalışacağım'' dedi.

İmza törenine Ömer'in Kayseri'de yaşayan ailesi ve yakınları da katıldı.    

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi