Kayserispor'a protokol desteği

Vali Bilici, Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki ve milletvekilleri, Fenerbahçe maçı öncesinde takıma moral verdi

Kayserispor'a protokol desteği

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri milletvekilleri İsmail Tamer ve Ahmet Öksüzkaya, Kayserisporlu futbolculara Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe ile yapacakları maç öncesinde moral verdi.

Vali Bilici ve beraberindekiler, kulüp tesislerinde, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Genel Menajer Süleyman Hurma ve yöneticiler tarafından karşılandı.

Bilici, burada yaptığı açıklamada, takımın bu yıl ligde pek başarılı olamadığını, genç futbolculardan oluşan takımın gelecek sezonda daha tecrübeli olacağını ifade etti.

Kayserispor'un tesislerinden övgüyle söz eden, takımın daha iyi olmaması için herhangi bir neden olmadığını bildiren Bilici, ''Türkiye Kupası'nı alan Anadolu'daki nadir takımlardan biriyiz. Bu sene aynısı neden olmasın. Onu başarabilecek güce sahibiz zaten. Biraz kenetlenir, biraz da şansımız yaver giderse bu başarıyı tekrarlayacağımıza inanıyorum. Hep beraber takıma destek olmamız gerekiyor. Takıma moral vermek amacıyla bugün buraya geldik'' dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki de Fenerbahçe maçının Türkiye Kupası'nda erken final gibi olduğunu belirtti.

Kayserispor'un Fenerbahçe'yi yenmesi durumunda kupa yolunda en büyük engeli aşmış olacağını ifade eden Özhaseki, şunları kaydetti:

''İnşallah Kayserispor gelecek sezona iyi hazırlanacak. Geçmişi konuşmaktan çok önümüzde görünen kupayı alabilmek önemli. İkinci sefer olsun bu kupayı kazanmak istiyoruz. Ankara'daki, İstanbul'daki Kayserilileri ve buradaki hemşehrilerimizi maça bekliyoruz. Maça götürebileceğimiz kadar seyirci götürmeye çalışacağız. Fenerbahçe her yerden taraftar toplayabilir, bizim de statta sesimizin çıkması lazım. Bana göre çocuklar günündeler. Takımda çok eksik görünmüyor. İnşallah orada galibiyetle bu işi bitirmek istiyoruz.''

Milletvekilleri Tamer ve Öksüzkaya ise futbolculara moral vermek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, Ankara'daki kupa maçında takımı yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

Teknik direktör Şota Arveladze ve yöneticilerle görüşen protokol üyeleri, antrenmanı izleyerek takımla ilgili bilgi aldı.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz