KAYYUM İÇİN ADAY

Uzun süredir kayyum atamasının yapılmadığı ve kimsenin de bunun için başvuruda bulunmadığı Diyarbakırspor’da eski yönetici Süleyman Gökalp’ın kayyum olması için savcılığa başvuruldu. Kararın gelecek haftanın başında verilmesi bekleniyor.

KAYYUM İÇİN ADAY

RESMİ BAŞVURU YAPILDI

1 aydan beridir yönetimsiz olan ve kayyum ataması için şu ana kadar başvuru yapılmadığı için yasal olarak feshedilme aşamasına gelen Diyarbakırspor’da kulübün kapanmaması ve içinde bulunduğu krizi atlatması için kayyum başvurusu yapıldı. 8 Eylül’deki son kongrede divan başkanı olan avukat Veysi Alphan,şu ana kadar mahkeme veya savcılığa kayyum için başvuru olmadığına dikkat çekerek bunu aşmak için Süleyman Gökalp’ın adına resmi başvuruda bulunduklarını söyledi.

Nurullah Edemen yönetimlerinde 2 yıl mali asbaşkanlık yapan Süleyman Gökalp’ın başvurusundan sonra adli makamlardan kayyum atamasının gelecek hafta başında verilmesi bekleniyor.

MAÇA ANTRENÖRSÜZ ÇIKACAKLAR

Bu arada tarihinde ilk kez bir maça antrenörsüz hazırlanan Diyarbakırspor, Altınordu ile Pazar günü Diyarbakır’da yapacağı maçın hazırlıklarını bugün tamamlayacak. İlk kez bir maça antrenör olmadan çıkacak olan Yeşil-Kırmızılı takımda Pazar günü kendisini yedek bırakacak olan kaptan Ali Yıldırım’ın yedek kulübesinden takımı yöneteceği belirtildi. TFF talimatlarına bir takım 3 maça antrenör çıkabiliyor .Ancak Diyarbakırspor antrenörsüz sahaya çıkacağı için para cezası alacak. Kulüpte imza yetkisi olan kimse olmadığı için antrenör sözleşmesi yapılamıyor.

Öte yandan sahipsiz kalan futbolcular, bundan sonrası için onur mücadelesi yapacaklarına dikkat çekerek, Altınordu maçını kazanmak için taraftar desteği istedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz