Görüş Bildir

Kazım Sarı, Amed Sportif Faaliyetler'de

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler, transfer çalışmalarına devam ediyor. Diyarbakır temsilcisi, son olarak Menemenspor forması giyen kaleci Kazım Sarı'yı renklerine kattı.

Kazım Sarı, Amed Sportif Faaliyetler'de

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler, dış transfere hız verdi. Diyarbakır temsilcisi, Menemenspor'da forma giyen tecrübeli kaleci Kazım Sarı'yı kadrosuna kattı. 34 yaşındaki kaleci, kendisini 3 yıllığına Amed'e bağlayan imzayı attı.

Dardanelspor, Karabükspor, Alanyaspor, Fethiyespor, Gaziantep Belediye, Göztepe, Aydınspor ve Denizlispor formalarını giydikten sonra Menemenspor'a transfer olan Kazım Sarı, sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kala karşılıklı olarak anlaşarak takımdan ayrıldı. Kazım Sarı, futbol yaşantısına Amed'de devam edecek.

TAKIM OTOBÜSÜ HAZIRLANDI

Transfer çalışmalarını sürdüren Amed Sportif Faaliyetler'da diğer yandan da takım otobüsüne kavuşmanın sevinci yaşanıyor. Yönetim kurulunun geçtiğimiz sezon ortasından bu yana yaptığı görüşmeler sonucunda, takıma 2010 model Mercedes Setra marka bir otobüs tahsis edildi. Otobüsü takıma hediye eden iş adamının ismi açıklanmazken, yönetim kurulu otobüsü hediye eden kişiye teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi