KELİMELER KİFAYETSİZ!

Diyarbakırspor tarihinde ilk kez teknik adamsız çıktığı maçta sahasında Altınordu’ya yenilerek ligin 4.haftasında da puan alamadı. Son saniyelerde gelen Bilal’ın golü puan almaya yetmedi.

KELİMELER KİFAYETSİZ!
KÖTÜ GİDİŞE DEVAM Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Diyarbakırspor, zirve hesapları yapan Altınordu’ya her iki yarıda yediği gollerle mağlup olarak ligin dibine yerleşti.

Tarihinde ilk kez antrenörsüz sahaya çıkan ve başında yönetimi de olmayan Diyarbakırspor, yine puan alamayarak 4.haftayı da puansız geçirdi. Teknik adam olmadığı için maçta Yeşil-Kırmızılı futbolculara taktiği malzemeciler ve masörler verirken, bu durum da Diyarbakırspor’un tarihine ilginç bir not olarak geçti.

GOL DAKİKALARI 20.dakikada konuk takımın ilk golü geldi. Savunmanın hatasından yararlanan Özkan’ın vuruşunda direğe çarpan top ağlara gitti :0-1.

75.dakikada sağ çaprazdan ceza sahasına giren Engin, yerden sert vuruşla farkı 2’ye çıktı :0-2.

90+4.dakikada Süleyman’ın pasında Bilal sert vuruşla topu filelere bırakarak skoru ilan etti :1-2.

MAÇIN KARNESİ Stat :Atatürk

Hakemler :Niyazi İzgören (xx), Ömer Turhan (xx), İsmail Çelik (xx)

Diyarbakırspor :İbrahim Tekçi (x), Ali (xx),Bilal (xx),Metin (x) (Dk. 45 İbrahim Nazlıcan x),Hasan (xx),Suat (x),Hikmet (x) (Dk. 80 Ahmet x), İrfan (x), Murat (x) (Dk. 63 Necat x),Süleyman (x), Fırat (x)

Altınordu :Evren (xx), Gökhan (xx), Yusuf (xx),Murat (xx), Emre (xx), Mert (xx) (Dk. 63 Kemal xx), Özkan (xxx),T.Emre (xx),Ozan (xx) (Dk. 85 Sinan Akaydın ?), Sinan Osmanoğlu (xx), Furkan (x)

Goller :Dk. 90+4 Bilal (Diyarbakırspor), Dk. 20 Özkan, Dk. 75 Engin (Altınordu)

Sarı Kartlar : Gökhan, Özkan (Altınordu)

Kaynak: Diyarbakır Söz