Kendi evinde vuruldu

Amedspor, eski teknik direktörü Ahmet Yıldırım’ın çalıştırdığı Anagold 24Erzincanspor’a deplasmanda 1-0 yenilerek Play-Off’a kalmayı yine garantileyemedi. Amedspor, son 2 haftaya 57 puanla 4.sırada girdi.

Kendi evinde vuruldu

2.Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk yarışından koptuktan sonra Play-Off hesapları yapmaya başlayan Amedspor, kötü sonuçlar almaya devam ediyor. Şampiyonluk hedefinden uzaklaştıktan sonra Ahmet Yıldırım’la yollarını ayıran ve teknik direktörlüğe Bülent Akan’ı getiren Amedspor,son 4 maçta 3.yenilgisini aldı.

Deplasman fobisi Erzincan’da da devam etti. Play-Off yarışında yer alan Anagold 24Erzincanspor karşısında etkisiz bir görüntü çizen Amedspor, ev sahibi ekibin 17.dakikada Batuhan Altıntaş’la kazandığı gole cevap veremedi.

Sahadan puansız ayrılan Amedspor, son 2 haftaya 57 puanla 4.sırada girdi. Erzincan ekibi ise puanını 56’ya çıkardı.

Amedspor, gelecek hafta 16 Mayıs Salı günü Diyarbakır Stadı’nda Düzcespor’la karşılaşacak.52 puanı bulunan Düzcespor da Play-Off mücadelesi veriyor.

Bu Haftanın Maçlarına Seçim Ayarı

2.Lig’de 37.hafta karşılaşmaları, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekillği Genel Seçimleri nedeniyle 11 ve 16 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Amedspor, son hafta maçında ise  20 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Menemen FK ile karişılaşacak.

Statü gereği şampiyon olacak takım doğrudan TFF 1.Lig’e yükselecek. 2.Lig Beyaz Grup’ta lider Çorum’un 73 ve ikinci Şanlıurfaspor’un 69 puanı var.

Statüye göre gruplarında 2,3,4,5 ve 6.olacak 5 takım Play-Off’a kalacak. Play-Off maçları sonunda 1 takım daha TFF 1.Lig’e yükselecek.

Batman Petrolspor’dan Çok Kritik Galibiyet

Küme düşme hattında Batman Petrolspor, Gökhan Köseoğlu’nun kırmızı kart görmesiyle yaklaşık 70 dakika 10 kişi oynadığı maçta Isparta 32Spor’u deplasmanda 2-1 yenerek ligde kalma umutlarını son 2 haftaya taşıdı. Batman Petrolspor 42, Isparta 32Spor 43 ve İnegölspor 44 puana sahip.

16 Mayıs Salı günü oynanacak maçlarda Batman Petrolspor, kendi sahasında Arnavutköy Belediyespor’u ağırlayacak. Isparta 32Spor,deplasmanda lider Çorum FK ve İnegölspor da yine deplasmanda Ankaraspor’la karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Spor Merkezi