Görüş Bildir

Komşuyla 2. sınav!

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, Şanlıurfaspor ile bugün sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Komşuyla  2. sınav!

Amed Sportif Faaliyetler Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Yeşil, Şanlıurfaspor ile yarın yapacakları maçı kazanıp gruptan çıkma şanslarını iyice artırmak istediklerini söyledi.

Yeşil, bugün alınacak sonuçların gruptan çıkma şanslarını garantileyebileceğini de belirtti. Yeşil, şöyle dedi:

"Şanlıurfaspor ile yarın sahamızda karşılaşacağız. Bu maçı kazanıp Ziraat Türkiye Kupasındaki başarılı çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Şuana kadar kupada oynadığımız 3 maçtan 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldık. Yarın yapacağımız maçtan da iyi bir sonuç elde edip hem çıkışımızı sürdürmek hem de gruptan çıkma şansımızı artırmak istiyoruz."

Şanlıurfaspor ile kendi sahalarında yapacakları maça tüm taraftarları beklediklerini ifade ederek, "Sahamızda yapacağımız maçı dolu tribünlere karşı oynamak istiyoruz. Bu nedenle tüm taraftarlarımızı yarınki mücadele de yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteğiyle Şanlıurfaspor engellini aşmak istiyoruz." diye konuştu.

Yeşil, karşılaşmaya gelen tüm taraftarların centilmenlik çerçevesinde takımlarına destek vermelerini istediklerini sözlerine ekledi.

Abdurrahman Akgün, "Ömer, Türkiye'nin son yıllarda yetiştirdiği en büyük atıcılar arasındaki yerini aldı. Elde ettiği dereceler ve üst üste sağladığı başarılar bunu kanıtladı. Ama Ömer bu başarılara sığınmadan hedefine koyduğu Rio olimpiyatlarına ulaşmak istiyor. Bu nedenle çalışmalarına ara vermeden devam çalışıyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi