Görüş Bildir

Kongre ertelendi

Talihsiz sezonlar geçiren Diyarbakırspor'un dün yapılması planlanan kongrede çoğunluk sağlanamadı. Kongre önümüzdeki hafta yapılacak.

Kongre ertelendi

4 Sezon üst üste aldığı başarısızlıklarla Amatör Kümeye kadar inen ve yönetim olmadığı için kayyuma devredilen Yeşil-Kırmızılı Diyarbakırspor, dün kongreye gitti. Ancak katılımın düşük olması nedeniyle çoğunluk sağlanmazken, kongre önümüzdeki haftaya ertelendi.

ÇOĞUNLUK SAĞLANMAZSA

30-40 kadar taraftarın geldiği kongrede yaşanan ilgisizlik tepkiye yol açtı. Buarada, önümüzdeki haftaya ertelenen kongrede çoğunluk aranmayacak. yapılacak seçimde yöhetime talip çıkılmaması halinde, Kulübün anahtarı Dernekler Masasına teslim edilecek.

Öte yandan, Diyarbakırsporlu Taraftarlar Dernekler Birliği Yönetimi, hazırladığı yönetim listesini önümüzdeki hafta yapılacak kongreye sunacağı açıklandı.

YÖNETİME ADAY LİSTESİ

Dernekler Birliği Başkanı Ramazan Tugay şunları söyledi:

"2 Milyonluk kentin takımının düştüğü duruma üzülmemek elde değil. Bu kadar sahipsizlik, ilgisizlik karşısında üzülmemek elde değil. Diyarbakırsporumuzu yaşatmak için elimizden ne geliyorsa yapacağımız sözünü taraftarlarımıza verdik. Kulübün kapanmaması için, aday olmaması halinde daha önceden hazırladığımız yönetim listesini önümüzdeki hafta kongreye sunacağız. Buradan kent yönetcilerine, mülki amirlere, belediyelere sesleniyoruz. Bu sese kulak verin. Diyarbakırspor bu halk için, bu bölge için, hatta bu ülke için çok önemli bir değerdir. Barış için birleştirici unsurdur. Bu kulübe sahip çıkmak herkesimin görevidir. 45 Yıllık mazisi olan bu kulüp kentin en önemli idolü ve sembolüdür." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi