Konyaspor’dan bir transfer daha

Süper lig ekiplerinden Konyaspor, Bosna Hersek’li 21 yaşındaki forvet Riad Bajic’i 3 yıllığına renklerine bağladı.

Konyaspor’dan bir transfer daha

Yeşil beyazlı kulübün basın sözcüsü Ahmet Baydar, Büyükşehir Torku Arena Stadı'ndaki imza töreninde, Bajic'in geçen sezon Bosna Hersek Ligi'nde 15 gol kaydettiğini söyledi.

Bosna Hersekli oyuncunun Konya'da da aynı başarısını sürdüreceğine inandığını anlatan Baydar, kendisiyle 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Ahmet Baydar, takımın Erzurum ve Avusturya kamplarının ardından çalışmalara kentte devam ettiğini hatırlatarak, "Bu akşamda stadımızda bir hazırlık maçı yapacağız. Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Takımızın ligde olması gerektiği yerde yerini alacaktır. Bunda yönetim, taraftar ve oyuncularımızın desteği büyük olacak" diye konuştu.

NEDEN BURADA OLDUĞUMU HERKES GÖRECEK

Bosna Hersekli futbolcu Bajic ise Konya'ya geldiği için mutlu olduğunu dile getirdi. Kendisinin Konyaspor’a transferinde katkısı olanlara teşekkür eden Bajic, transfer döneminde kendisiyle başka kulüplerin de ilgilendiğini, kendisinin Torku Konyaspor'u seçtiğini ifade etti.

Yeşil beyazlı kulübün köklü bir geçmişinin olduğunu vurgulayan futbolcu, "Konya'ya geldiğimde beni karşılayan taraftarların ilgisine şaşırdım. Bu beni daha da motive etti. Neden burada olduğumu herkese göstereceğim" dedi.

Konuşmaların ardından Bajic, kendisini 3 yıllığına Torku Konyaspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Kaynak: Spor Merkezi