'Koşabiliyorsan koş' projesi hayata geçiriliyor

Sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla düzenlenen ‘Koşabiliyorken Koş Projesi ‘ hayata geçiyor.

'Koşabiliyorsan koş' projesi hayata geçiriliyor
Türkiye’de spor kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla uzman antrenörler tarafından vatandaşlara sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla düzenlenen ‘Koşabiliyorken Koş Projesi ‘ hayata geçiyor.

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde düzenlenen ‘Koşabiliyorken Koş  Projesi’nin her yaş grubuna açık olduğu, amacın herkese spor yaptırabilmek olduğu belirtildi.

 Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülecek projede sağlıklı ve bilinçli spor yapmak isteyen Diyarbakır’lıların kayıt formunu Diyarbakır Ziya Gökalp Kapalı spor salonu kayıt bürosu ile ilçe gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürlükleri ve il müdürlüğü hizmet binasında temin edebilecekleri kaydedildi.

İL MERKEZİ VE İLÇELERDE Umut, il müdürlüğü hizmet binasında projenin tanıtımı için 44 antrenör ,spor uzmanları ve şube müdürleri ile birlikte toplantı yaptı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut, 'Koşabiliyorken Koş Projesi ‘ ile Diyarbakır’da vatandaşların bilinçli spor yapmasını istediklerini söyledi.

Umut,’ Haftanın 3 günü 44 antrenörümüz ile birlikte 17 branşta il merkezinde ve   Silvan, Bismil,Lice,Çermik, Ergani ilçelerimizde halkımızın her kesimine spor yaptıracağız .”diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz