Kritik 90 dakika

Diyarbekirspor bugün Düzyurtspor'a konuk oluyor. Trabzondaki maç saat 14.00'te başlayacak. Yeşil-Kırmızılı ekipte, hedef kritik virajı aşarak üç puanı almak.

Kritik 90 dakika

3 .Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor, deplasmanda kritik bir 90 dakikaya çıkıyor. Son 3 maçını kazanarak yarışta iddialı hale gelen Diyarbekirspor, son 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 10 puan toplayan, Düzyurtspor’la kozlarını paylaşacak. İlk 7 haftada şampiyonluk hedefinin dışında yer alan takımlarla karşılaşan Diyarbekirspor, böylece ilk kez üst sıralarda yer alan bir rakiple deplasmanda oynayacak.

PLAN; 4'TE 4 YAPABİLMEK

Zirve yarışındaki kaderini etkileyecek maçlar serisine başlayacak olan Yeşil-Kırmızılı takım, dün Ankara aktarmalı uçak seferi ile Trabzon’a gitti. Sakatlıkları bulunan Tunç Behram ve Uğur Bulut dışında eksik yok. Uğur’un ayrıca yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılarak alt yapı ile idmanlara çıkmasının kararlaştırıldığı da kaydedildi. Yeşil-Kırmızılı takım,bugünkü maçtan 3 puanla ayrılarak üst üste 4.galibiyetini elde etmek ve zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor.

HAKİM SİVAS BÖLGESİNDEN

Trabzon Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda saat 14.00’da başlayacak maçı Sivas bölgesi hakemi Emre Türkmen yönetecek. Niğde’den Muammer Uçar ve Sivas’tan Tolga Dede’nin yardımcı hakemlik yapacağı maçın 4.hakemlik görevini Kırıkkale’den Dursun Can yerine getirecek. Düzyurtspor evinde oynadığı 3 maçta 1 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi ile 4 puan toplarken,Diyarbekirspor da yine 3 deplasman maçında 1 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi ile 4 puan kazandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz