Kritik Virajda

Diyarbekirspor,şampiyonluk yarışındaki en önemli iki rakibi ile 5 günde kendi sahasında yapacağı maçlar için ilk sınavına bugün çıkacak.

Kritik Virajda

İkinci yarının flaş ekibi olan ikinci sıradaki Bodrum Belediyesi Bodrumspor’u ağırlayacak olan Diyarbekirspor’da nefesler tutuldu,takım ve camia maç saatini bekliyor. Ter idmanı ile çalışmalarını tamamlayan Yeşil-Kırmızılı takım, 3 puandan başka sonucu aklının ucundan bile geçirmiyor. Mutlak galibiyet hesabı yapan Yeşil-Kırmızılılar,hafta içi olmasına rağmen maçın önemi nedeniyle taraftarlardan destek bekliyor.

‘D.BAKIR’IN DEPLASMAN OLDUĞUNU GÖSTERELİM’

Kulüpten yapılan açıklamada,maçın önemine dikkat çekilerek taraftarlardan destek istendi. Açıklamada,”Takım olarak çok kritik bir süreç yaşıyoruz. 5 gün içinde final niteliğinde iki maça çıkacağız. Bu maçları kazanıp 2.Lig’e doğrudan çıkmak için iddialı hale gelmek istiyoruz. Bugün Bodrumspor’la,23 Mart Çarşamba günü de yine sahamızda Etimesgut Belediyespor’la karşılaşacağız. Etimesgut Belediyespor maçının önem kazanması için Bodrumspor’u yenmek zorundayız. Takımımızın her zamankinden daha fazla taraftar desteğine ihtiyacı var. Diyarbakır’ın önemli deplasman ve geçilmez olduğunu göstermeliyiz” ifadeleri kullanıldı.

MAÇIN BAŞLAMA SAATİ 13.00

Maçın biletleri maraton 5 TL,kapalı 10 TL ve numaralı 15 TL’den satılacak. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Bodrum’da oynanan maç 0-0 sona ererken,Tunç Behram’ın 20.dakikada kırmızı kart görmesi nedeniyle Diyarbekirspor,yaklaşık 70 dakika 10 kişi ile mücadele etmişti. Atatürk Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak karşılaşma için stadın kapıları saat 12.00’da açılacak.

EN AZ GOL YİYEN TAKIM

Diyarbekirspor’da sakatlığı nedeniyle sezonu tamamlayan Enis Gül dışında eksik bulunmuyor.

Diyarbekirspor,evindeki 13 maçta 10 galibiyet ve 3 yenilgi alarak 30 puan topladı. Bodrumspor ise 14 deplasman maçında 5 galibiyet,5 beraberlik ve 4 yenilgi alarak hanesine 20 puan yazdırdı. Bugünkü maç aynı zamanda ligin en az gol yiyen iki takımının mücadelesi olacak. Diyarbekirspor 16, Muğla temsilcisi ise 15 gol yedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler