Küçükbayark kaldığı yerden!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve ligde kötü günler geçiren Amed Sportif Faaliyetler’de görevinden istifa eden Teknik Direktör Sertaç Küçükbayark, ikna edilerek görevinin başına tekrar getirildi.

Küçükbayark kaldığı yerden!

Amed Sportif Faaliyetler Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Yeşil, Teknik Direktörleri Küçükbayrak’ın son haftalarda elde edilen başarısız sonuçlar nedeniyle görevinden ayrılmak istediğini söyledi.

Yeşil, Manisaspor maçı sonrasında yaşanan gelişmenin ardından Küçükbayrak’la yöneticilerin ve futbolcuların bir görüşme yaptığını belirtti.

Yeşil, "Hocamız ligdeki kötü gidişin faturasını kendisine kesti. Bu nedenle görevinden ayrılmak istediğini bize iletti. Biz de bu kararın doğru olmadığını ve bu nedenle istifa kararını kabul edemeyeceğimizi ona ilettik. Daha sonra yöneticilerimiz ve futbolcularımız teknik direktörümüz Sertaç Küçükbayrak ile birer görüşme yaptılar. Bu görüşmeler olumlu geçti ve hocamız istifa kararından vazgeçti" diye konuştu.

Futbol Şube Sorumlusu Yeşil, 11 Mart Cuma günü Ankara Demirspor ile deplasmanda yapacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini ve bu karşılaşma için Perşembe günü Ankara’ya gideceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz