Görüş Bildir

Küfürlü tezahürat cezasını taraftardan istediler

TÜRKİYE 3'üncü Ligi'nde mücadele eden Sakaryaspor yönetimi, geçtiğimiz yıl deplasmanda oynadıkları Orhangazispor maçındaki küfürlü tezahürat nedeniyle kulübe kesilen 21 bin lira para cezasını TFF'ye ödedikten sonra, küfürlü tezahüratı yaptığını belirledikleri 3 taraftardan bu parayı tahsil etmek için tebligat yolladı.

Küfürlü tezahürat cezasını taraftardan istediler
Sakaryaspor, geçtiğimiz yıl6 Nisan 2014 tarihinde deplasmanda oynanan maçta Orhangazispor'u 3-1 mağlup etti.Ancak bu maçta yapılan küfürlü tezahürat nedeniyle Yeşil-Siyahlı Kulüp sevkedildiği PFDK tarafından 21 bin TL para cezasına çarptırıldı.

Daha önce de taraftarın neden olduğu para cezalarını mahkeme kararıyla taraftarlara gönderen Sakaryaspor yönetimi, geçtiğimiz yılki Orhangazispor maçında alınan cezayı da TFF'ye ödedikten sonra, bu paranın tahsili için kimliği tespit edilen 3 taraftara tebligat yolladı.Kulüp Futbol Federasyonu'na ödediği 21 bin lira para cezasını, Sakarya 5'inci İcra Dairesi kararıyla Burak Y. (25), Emre S. (25) ve Okan P. (18) isimli taraftarlara gönderdi.

Okan P.'nin maç tarihinde 17 yaşında olduğu öğrenilirken, 3 taraftar işlenmiş faiziiyle birlikte 22 bin 800 TL olan para cezasını belirtilen zamanda ödemezse icra ve hapis cezasıyla da karşı karşıya kalabilecek.



Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi