Kurt ve Çelen Yeni Diyar'da

Yeni Diyarbakırspor, Kayapınar Belediyespor’dan Ahmet Kurt ve Abdullah Çelen’i renklerine bağladı. Tatvan G.Birliği’nden Aleks’le anlaşılırken, bonservisinin alınması için kulübünden cevap bekleniyor.

Kurt ve Çelen Yeni Diyar'da
ORTA SAHADA SORUN KALMADI İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’nın Belek bölgesinde sürdüren Yeni Diyarbakırspor, kadrosuna önemli iki takviye yaptı. Kayapınar Belediyespor’la yollarını ayıran Ahmet Kurt ile Abdullah Çelen transfer edilirken, iki futbolcu da kampa dahil oldu.

32 yaşındaki Ahmet,sezonun ilk yarısında 12 maçta 3 gole imza attı. Profesyonel liglerde uzun yıllar D.Bakır B.Şehir Belediyespor,Kayapınar Belediyespor,Ankara Şekerspor,Hatayspor,Tarsus İY.,Şanlıurfaspor gibi takımlarda oynayan Ahmet, 284 resmi maçta 54 gol kaydetti.

ÖNEMLİ TRANSFERLER BİTMEK ÜZERE Sezonun ilk yarısında 12 maçta 2 gol kaydeden Abdullah Çelen ise D.Bakır B.Şehir Belediyespor’da uzun yıllar oynadı. Kariyerinde 96 resmi maç var.

Daha önc Kayapınar Belediyespor’dan Barış Turan,Sur Belediyespor’dan Sait ve D.Bakır B.Şehir Belediyespor’dan Ramazan’ı transfer eden Y.Diyarbakırspor’un yeni hedefi Tatvan G.Birliği’nin Fildişi Sahilleri patentli golcüsü Yannick Aleks. Sezonun ilk yarısında 12 maçta 8 gol atan golcü futbolcu ile anlaşılırken,transferin noktalanması için kulübüyle anlaşmaya çalışılıyor.

AKAN :’BAŞKAN FEDAKARLIK YAPIYOR’ Başkanvekili Mehmethan Akan, şu ana kadar iyi transferler yaptıklarını ve birkaç mevkiye daha takviye yaptıktan sonra son noktayı koyacaklarını söyledi. Başkan Fevzi İlhanlı’ya teşekkür eden Akan,”Başkanımız maddi olarak büyük fedakarlık yaparak teknik heyetin istediği oyuncuları aldı. Şu ana kadar nokta takviyeler yaptık. Önemli oyuncularla görüşüyoruz. Bunların işlemlerini de birkaç güne kadar tamamlayacağız. Başkan Fevzi İlhanlı,3.Lig’e çıkmak adına her şeyi yapıyor. Bu takım şampiyon olarak onun,bizlerin ve bu takıma inananların güvenini boşa çıkarmayacaktır.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz