Kusura bakma komşu

Zirvede yakaladığı 13 puanlık avantajı sürdürmek ve daha da açmak isteyen Büyükşehir, ligde kalma yolunda zor günler geçiren Siirtspor’a konuk oluyor.

Kusura bakma komşu

İdeale yakın kadrosuyla sahaya çıkacak liderin tek hedefi bu virajı da kayıpsız geçmek.

RAKİP ZOR DURUMDA AMA….

Türkiye liglerinin en fazla puan toplayan takımı olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, bugün rakibi için kader anlamı taşıyan kritik bir mücadeleye çıkacak. Puan cetvelinde sondan 2.sırada yer alan ve hafta içinde teknik direktör değişikliğine giderek Ufuk İskender’i getiren Siirtspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek olan lider,muhteşem seriye 3 puan daha ekleyerek zirve yarışındaki rakibi İstanbulspor’la olan 13 puanlık farkı korumak ya da rakibin olası kaybı ile arayı daha da açmanın hesaplarını yapıyor.

SAMET-HAKAN YOK,KART ALARMI….

Cezasını tamamlayan Halil kadroya alınırken, sezonun ilk yarısında çapraz bağları koptuğu için sezonu kapatan Hakan Akman dışında eksik yok. Bel fıtığından dolayı bir süredir tedavi gören Samet iyileşme aşamasına gelirken,teknik heyet kendisini bugünkü maçta da riske etmeyecek.

Bu arada 3’er sarı kartı olan Yusuf,Emrah Metoğlu ve kaptan Erhan,bugün kart görmeleri halinde gelecek hafta Diyarbakır’da oynanacak Orhangazispor maçında forma giyemeyecek.

MAÇA BAKIŞ

Stat :Siirt Atatürk

Saat :13.30

Hakemler :Hüseyin Çiftsüren (Orta-Mardin),Selman Timur (1.Yardımcı-Mardin),İsmail Çelik (2.Yardımcı-Ş.Urfa),Hasan Keser (4.Hakem-Ş.Urfa)

Siirtspor :

1. Mehmet Doğan

2. Yüksel

3. Gökhan

4. Kaan Bartu

5. Kadir

6. Emrah

7. Resul Ekrem

8. Abdullah

9. Deniz

10. Musa

11. M. Burak

T.S :Ufuk İskender

D.Bakır B.Şehir Bld:

1. Burak

4. Kamil

11. Erhan

20. Hüsnü

33. Emrah Çalışlar

34. Serdar

40. Nedim

53. Emrah Metoğlu

70. Ercüment

77. İbrahim

99. Nezir

T.S:Turhan Özyazanlar

Kaynak: Diyarbakır Söz