Lazio Burak Yılmaz'dan vazgeçemiyor!

Galatasaray'ın başarılı forveti Burak Yılmaz, bu sezon da yabancı kulüplerin dikkatini çekmeyi başardı. 4 Yıldızlı Galatasaray'ın başarılı golcüsü Burak Yılmaz'a İtalya'nın güçlü ekiplerinden Lazio'nun Burak Yılmaz'a kancayı taktığı öğrenildi. Bilindiği gibi, daha önce de Lazio Burak Yılmaz'la ilgilenmişti.

Lazio Burak Yılmaz'dan vazgeçemiyor!

Lazio'nun, bir dönem çok yakından ilgilendiği Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz'ı yeniden gündemine aldığı kaydedildi..

Bu sezon Serie A'yı 3. sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme turundan gitme hakkı kazanan ve bu doğrultuda transfer çalışmalarına başlayan Serie A ekibi Lazio'nun, Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz ile yeniden ilgilenmeye başladığı söylendi.

İtalyan basınında yer alan haberde;  Robin van Persie, Javier Hernández, André-Pierre Gignac ve Zaza ile ilgilendiği belirtilen Lazio'nun, bu isimler hakkında çıkan iddiaları yalanladığı ve asıl hedefinin 2 yıl önce de gündemine gelen Burak Yılmaz olduğu belirtildi.

Lazio Başkanı Claudio Lotito'nun, "güçlü Türk golcüyü" başkente getirmek için yeniden Galatasaray ile temas kurduğu ve görüşmelerin manşetlere yansımadan, gizli bir şekilde sürdüğünün altı çizildi.

Lazio'nun önündeki en büyük engelin ise, Galatasaray'ın Burak için belirlediği 30 milyon euroluk bonservis bedeli olduğunu söylendi.

Kaynak: ajansspor.com

Kaynak: Diyarbakır Söz